Tap to unmute

Hány király jelöltje van ma Magyarországnak? - Juhász Zoltán, Jakab István

Sdílet
Vložit
 • čas přidán 16. 11. 2022

Komentáře • 97

 • Gyöngyi Halászné
  Gyöngyi Halászné Před 2 měsíci +12

  Köszönet a videóért mind kettőjüknek,és a Juhász Zoltán ötlete is egy olyan megoldás a jövőnkre nézve amit támogatni kell,és sok erőt és sikert a munkájához!Köszönjük nagyon jó volt hallgatni ezt a videót is!

 • Juhász Andrea
  Juhász Andrea Před měsícem

  Az a probléma, hogy az emberek, akik 8-10 órát egy munkahelyen dolgoznak, egy-egy órát utaznak, utána család, gyerekek stb., nehezen tudnak közösségi tevékenységet-, idejükből szolgáltatást nyújtani.
  Nyilván azt a módját preferálják a beszerzéseknek, ahol időben a legkevesebb ráfordítással egy hipermarketben mindent megkapnak egymenetben, vagy a legegyszerűbb módon online megrendelnek termékeket/szolgáltatásokat.
  Bármilyen hasonló rendszer fentmaradása életmódváltás nélkül kétséges, mert kevés a kellő szabadidővel rendelkező ember, bérrabszolga a társadalom jelentős része.
  ...tisztelem a hitet és erőfeszítést, de naivitás azt hinni, hogy lesz szignifikáns felhasználói bázis hosszú távon.

 • Rita Ligeti
  Rita Ligeti Před 2 měsíci +9

  Itt Németországban William Toel hatására, országszerte találkoznak az emberek, pár héttel ezelőtt én is csatlakoztam egy közeli regionális csoporthoz Essenben. Rendszeres találkozók vannak Az "überregionale"-s találkozók, itt NRW-ben Düsseldorfban vannak. A tagok között telegram-on keresztül folyik az eszmecsere. Nekem már csak azért is jól esik ez a találkozás, mert végre látom, hogy milyen sokan nem vetették alá magukat az oltási kényszernek. Kíváncsi vagyok, mi alakul ki ebből a kezdeményezésből. "1000 neue Freunde finden" a feladat, élőben vagyis valóban találkozni, egymásnak segíteni...www.williamtoel.de/mach-mit

  • János Berecz
   János Berecz Před 2 měsíci

   Kedves Rita kedves és nagyon szimpatikus amit leírtál az ottani kezdeményezésről ennek kapcsán veszem a bátorságot hogy meg szólítsalak ugyanis Magyarországon is van egy kezdeményezés és szeretnénk a hírét vinnéd az ottani magyaroknak és németeknek amely nemcsak nem csak vigaszt nyújt de jövőképet is ad az ara szomjazó embereknek elsősorban nőknek de férfiaknak is, amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet megtalálsz a Facebookon messengeren is.

 • Gábor Szabó
  Gábor Szabó Před 2 měsíci +16

  Egyre nagyobb hülyeségeket hordtok össze,a rendszer ugyanezt csinálja,csak okoskodás,ezért dőlt össze.Bizalmi alapon lehet életet adni,amőba szinten alakulni.Kezdjetek tiszta lappal,tisztítsátok meg az elméteket,mert különben az mérgez meg titeket.Hamarosan eggyek leszünk,ne féljetek.Nézzetek meg pár felvételt Gáborról,érezzétek amit minden videóban sugallt.Nem fogom senki szájába adni a megoldást.Tiszteljétek egymást.István neked egészséget kívánok rengeteget,ne mérgezd magad ne gondold túl a dolgokat,nézd vissza egy régi felvételed,táplálkozz a múltadbôl.Minden jót drága barátaim.

  • Ja R
   Ja R Před měsícem

   @Gábor Szabó Igen, az utcáról nézlek. Remélem jobban vagy!

  • Gábor Szabó
   Gábor Szabó Před měsícem

   @Ja R látsz az ablakból?😉

  • Ja R
   Ja R Před měsícem

   Te a pszichiátriáról írtad ezt a kommentet?

 • Transport Universal
  Transport Universal Před 2 měsíci +3

  Ebben a videóból hiányzik egy személy,akit mindketten meghívtak már! Nevezetesen Bocskay József. Ezt az ötletet tőle hallottam először.Építeni közösséget a kiút,nincs kérdés.Szociális szövetkezetnek hívják amiröl szó van itt.

 • János Fecser
  János Fecser Před 2 měsíci +2

  Megjegyzés a " bankós" rendszerhez: (lényege az egyenértékű csere)
  Ha van valakinek valamije, amit a rendszerben kívánna eladni, a rendszeren belül kell egy olyan bizottság, ami az eladandó termék értékét meghatározza bankóban, hogy bevihesse a piactérre. Aztán, valaki, aki más terméket vitt be, s eladta, a kapott bankójáért megvásárolhatja a másik termékét. Ha ki akar szállni a rendszerből, mert csak egy termék érdekelte, amit megvett, a Bizottságnak a maradék bankója értékét ki kell neki Ft-ban fizetni! A baj akkor keletkezik, ha valamely termék sokáig a piactéren marad, s a piactéren kívüli értéke nagyban változik pozitív vagy negatív irányban! Ekkor, az eladó veszítene, vagy nyerne terméke értékén!
  Tehát, hosszútáv esetén a Bizottságnak újra kéne értékelni a benn ragadt termék bankó értékét, amit vagy elfogad, vagy nem az eladó, s ez alapján bennmarad, vagy kiszáll a rendszerből! Nagy kérdés: A felügyeleti Bizottságot ki fizeti?
  Ha eltekintünk a "bankó" fogalmától, akkor ez a rendszer megegyezne a Vatera vagy Tesz-Vesz piacterével! Túl élhetetlen bonyolult rendszer lenne!

 • lupus4977
  lupus4977 Před 2 měsíci +16

  Ez már jövőbe mutató, hiszen a cselekvés lehetőségét indította el. Köszönet érte.

  • Sala Adventure
   Sala Adventure Před 2 měsíci

   @Erzsébet Szutor Sajnos a magyarnak a magyar a legnagyobb ellenesség. Ezért nem fogunk előbbre jutni.

 • Zoltán Sádor
  Zoltán Sádor Před 2 měsíci +3

  Egy fontos kérdés az urak felé, ha zárt a rendszer és van hozzá számlám amin ráadásul megfigyelnek akárcsak a jelenlegi rendszer és a kialakulóban levő új rendszer, akkor ez mennyiben más mint az eddigi ami ellen megy a küzdelem elvileg. Cserélgetni árut minden ilyesmi nélkül is lehet egy közösségben, ahol nem figyelnek meg és a munkám értékét nem MÁS határozza meg. Szóval ez az egész felfogható az új rendszer előszelének is. Egyébként rengeteg kétely merül fel: úgy hirdeti hogy "nemzeti pénz helyettesítő elszámolási rendszer" amit nem értek, hogyan lehet akkor jelen több országban, mert akkor más nemzetek felettinek kellene hívni, ami erőteljesen az EGY VILÁGREND előszele. Köszönöm, ha elolvassák, és várom az érdemi válaszukat!

 • Istvánné Tricz
  Istvánné Tricz Před 2 měsíci +11

  Királyt csak Isten választhat, ha emberek választják , az már nem lehet becsületes, olyan mint a bíró, jogász ,miniszter, Erzsébet királyné is teli gonoszsággal élt , 70, évet ( Nagy Britania ) kereskedelem az ha nem a Teszkóból veszik , külföldről szerzett cukor, méz, kukorica,stb, azt adják el. ez nem jó, Nagyon jó az ötlet , csak bankó egységes legyen az országban . ÉS MINDEN BIÓ LEGYEN . ilyent én is vennék.
  Most is háztól igyekszem venni . volt aki becsapott és illedelemmel nemet mondtam . Jézus a mi Királyunk. Ámen .

  • Hegel Mucika
   Hegel Mucika Před 2 dny

   A BIÓ nevezést felejtsétek el mert NINCS ilyen csak árban! Amig chemtrél esik az esövel amiben nehézfémek aluminium meg fene tudja mi addig a földből kuttal locsolt se bió mert a kutban is az a chemviz van! A növény ezt tartalmazza az állat ami megeszi szintén!

  • Istvánné Tricz
   Istvánné Tricz Před 2 měsíci +1

   @Berta Berta, Igen Jakab I. én is úgy ismertem meg , hogy jó ember. de az ilyeneknek nagyon sokat kell küzdeni , Államfők nem tűrik el az igazakat, De egyszer ennek is vége lesz , Isten már nem tűri ezt a sok gonoszságot. Igazakért kell most küzdeni . ima .ima . ima. szívből kell tenni . Ámen

 • GRAND P RIX 916T
  GRAND P RIX 916T Před 2 měsíci +1

  Nem megyünk a középkorba, ... csak költség, ... sok ceremónia . ***
  A kereszténység elavult . A világon Vatikánnak van az egyik legnagobb aranykészlete . ( )

 • Krisztina Wolf
  Krisztina Wolf Před 2 měsíci +5

  Hàt......nem hiszem,hogy ezt az ötletet siker koronàzza.....sajnos. Az emberek el vannak kényelmesedve,élik a kis életüket,a komfortzònàbòl csak akkor lépnének ki ha nagyon muszàly....

 • Franek Franek
  Franek Franek Před 2 měsíci +17

  Sziasztok István és Zoltán! Úgy látom, hogy nagyon leragadtatok a most működő rendszerbe. Ezek a gondolatok nem mások, mint a baromfiudvar életének az átrendezése. Úgy érzitek, hogy valami nagyot alkottok, de nem!!! A baromfiudvar tulajdonosa nem változik. A tulajdonosnak meg tök mindegy, hogy kivel csere-beréltek, kikkel alkottok csoportot. A tulajdonos (háttérhatalom) továbbra is azt nézi, hogy kit vágjon le az ünnepi ebédhez.Továbbra is ő határozza meg a létszámot és életkörülményt. Szívesen beszélgetnék veletek.

  • Tímea Hartai
   Tímea Hartai Před 2 měsíci

   Ők is a rendszer részei. Király vagy miniszter rabolja a népe teljesen mindegy. Az eredmény ugyanaz. Emberek akarnak a húsos fazékhoz kerülni. Ezért tapossák egymást. Ebből a rendszetből így sem úgy sem akarok már semmit.

 • Tamási Krisztina
  Tamási Krisztina Před měsícem +1

  Köszönöm ezt az előadást, mert budapestiként már gondolkodtam, hova csatlakozhatnék, ha nincs földem vidéken és csak szellemi terméket tudok nyújtani a közösbe.

 • Maria Kozak
  Maria Kozak Před 2 měsíci +2

  Szuper elöadàs volt! Nagy köszönet érte! 👍❤

 • Attila V.
  Attila V. Před 2 měsíci +13

  Az alternatív pénzrendszerrel csak óvatosan! A wörgli csoda c. film megtörtént eseményt dolgoz fel. A csoda három napig tartott mert a pénzhatalmi világ-elit hamar felfigyelt a csodára, és az alternatív pénzrendszer kitalálója a börtönben végezte. Néhány amerikai államban már az Amishokat is elkezdte vegzálni a hatóság. Én Dough and Stacy YT csatornáját követem, és kapják a bírságokat ugyanis "állítólag" az önfenttartás törvénybe ütközik mivel a lokális hatoság politikai furkósbotként használja és saját szájaíze szerint értelmezi a törvényeket, hogy tönkretegye az önfenttartás rendszerét! Ezekre a buktatókra fel kell készűlni.

  • Gabor Varga
   Gabor Varga Před 2 měsíci

   A több mint 300 éve itt (is) időző Rotschild vagy akármilyen nem.létező pénz és háttérhatalom olyan szinten elbutította a társadalmat, hogy az emberek már nem gondolkodnak..es a fő baj hogy nincs erre igényük...a vegyél fel hitelt korábban említett háttércsapat kilóra megvett szakemberei minden ehhez hasonló próbálkozást árgus szemmel figyel..és addig machinál amig azt tönkre nem teszi..hangadók lejáratása..a szervezet vegzálása...stb stb...nagyon örülök a kezdeményezésnek..legalább most a háborúval a hátunkban ŕelébredhetnének az emberek...sajnos pesszimista vagyok. Elhangzottak a fő szitokszavak...közösség...értékteremtés...oh jajj......de utána nézek belépek...vagy akármit megteszek ami segít...sok sikert és köszönöm..

 • René Konkoly
  René Konkoly Před 2 měsíci +13

  1. Ennek az adásnak se lesz komoly foganatja. 2. Ami közösségeket akartok építeni, azokat egyesületnek hívják. (Magam is viszek egy ilyet) Nem kell újra feltalálni a spanyolviaszt. 3 Az urbanizáció egyik az oka a mély közösségek szétesésének. (Bibliai kérés volt anno, hogy ne építsenek az emberek várost.) A Magyar Falu Program pl. egy jó példa ahogyan kézbe tudjuk újra venni a dolgokat. Ezt kellene tovább fejleszteni. 4. A társadalmat az agráriumhoz kell visszavezetni. 5. A közösségben a termékek cserélélést, azt úgy is hivják, hogy vasárnapi termelői piac. Ezt kell erősíteni. DE, kedves István nem a mú-giccses tóti piacra gondolok, ahova néha kijársz. Ott főleg pestiek árulnak pesti vásárlóknak. A helyi termelők nincsenek bevonva, mert szinte nincsenek is, csak terjeszkedő oligarchák. 6. Az egyházközösségek is mindig voltak azok a közösségek aholy az emberek összejöttek és tudtak egymással kapcsolatokat kiépíteni. 7. Mondhatom, hogy itt vége van a dalnak.....mert vége van, ezt most már látjuk széles körben is, de van egy jó hírem, egy új dal kezdődik, viszont nem mindenki szeretné azt énekelni, de nem baj....akiket az új dal nem érdekel az bizony a régi elhalkulásával el fog tünni.

  • Sala Adventure
   Sala Adventure Před 2 měsíci

   Nagyon jó hozzászólás,köszönöm !
   Nem is nagyon tudom művel kiegészíteni.
   A tòti piacon jártam párszor. Aranyos,kedves. De! Utoljára akkor voltam amikor a sima kolbászt eladtak nekem mangalicának. Nem is akar mennyiért. Viszont ez is kellett. Rá kerestem a nezen,s azóta negyed áron veszem közvetlen Búza Sándortól. /egy kis reklám,nagyon finom/
   Tisztelettel.

 • Ilona Major
  Ilona Major Před 2 měsíci +7

  Itt ez nekem inkább egy blabla volt, semmi értelmes emberileg megfogható, felhasználható beszélhetés, ha már az Emberek segítségére gondolunk. Időkitöltés

 • Ян Ван
  Ян Ван Před 2 měsíci +2

  A címből ítélve, arra számítottam, hogy most felsorolják a "kírályjelölteket" és megmondják, ki és miért lehet vagy nem, az!

 • Ян Ван
  Ян Ван Před 2 měsíci +1

  A magyar nép, ugy mint a legtöbb, békében létezni szándékozó nemzet, legnagyobb ellensége - a háttérhatalom ("mély birodalom")! 9'

 • Gábor Szabó
  Gábor Szabó Před 2 měsíci +6

  Kedves Berta és Erzsébet Szutyor:nem tudom milyen céllal és indíttatásból másoljátok be ennyiszer a mondanivalótokat.Mindenesetre elég zavaró,sőt provokatív minden hozzászólás mellé bemásolni.Tán szektások vagytok?Vagy vámpírkodni jöttetek?Mindenesetre a hozzászólásotokat elég egyszer megtenni,mi sem másolunk be hozzátok már olvasott gondolatokat.Remélem az admin figyelmeztet benneteket,nem nekünk kell még itt rendet tenni.További szép napot.

 • Független Tudatos ETV. - E-Rádió

  ☝️🔴Sajnos nem élünk a személyes jelenléten alapuló közzéség mindent elsöprő erejével ! De nem élünk az online közösséggek teljes összefogásának hatalmas erejével sem ! Kinek a hibája ez kérem ??? Miért nincs totális összefogás ??? Én csak kérdezem a CHclip csatorna vezetőktől, online tévés rádiós csatornák vezetőitől , és kérdezem magamtól is !!!
  Csak kérdezem, nem nekünk kellene online csatornákat üzemeltetőknek, tudatos és spirituális embereknek élen járni ebben, és példát mutatva elindítani meg jobban ezen folyamatokat ???
  Üdvözlettel Kovács Béla független újságíró , életviteli oktató 😃😃🙋‍♂️🙋‍♂️

 • Kleizer Zoltán
  Kleizer Zoltán Před 2 měsíci +1

  Imádom ezt a két embert!

 • Spartan John
  Spartan John Před 2 měsíci +6

  nem mindegy ki van hatalmon..? bár sokan ébrednek és vállalják felelősséget magukért és saját életük teremtésért, engem mindig megdöbbent mennyi ember él és ragaszkodik a szenvedéstudathoz Magyarországon. Nyilván ebben a Krisztusimádat-nak jelentős szerepe van, a sok kecske mai napig Jézus a Kereszten nyaklánccal rohangál..Akárhogy nézitek, a kereszténységnek buknia kell a kollektív tudatban, ez egyben az Orbán rendszer végét is jelenti. Ekkor a Nimródi és Boldogasszonya Anya örömtudat megjelenhet végre társadalmi szinten is.

  • Hegel Mucika
   Hegel Mucika Před 2 dny

   gye tudod az meg a SzüzMária kultusz!
   Igen Jézust le kell venni a feszületröl hiszen 2000 éve levették és feltámadt ha igy nézzük! De ezek a dolgok mind a sumer - egyiptomi 'isten'ségektöl ered. Márpedig azok hús vér emberek voltak!-. enniük kellett a nagy repkedéshez meg atom dobálódzáshoz.

 • Keller Mihály
  Keller Mihály Před 2 měsíci +3

  A mai hazai mezőgazdaságban "harminc kilométeren belül" ugyan avval a technológiával állítják elő a termékeket, amilyeneket ön a gazdaságosban szemétnek titulál!

 • Christa Horvath
  Christa Horvath Před měsícem +1

  Szűz Anya a tulajdonosa Őszentsége Szent Koronának. Hogy is jutott eszébe a por népnek, hogy a Szűz Anyától elbitorolná a tulajdon jogot!?

 • Erik Erszinger
  Erik Erszinger Před 2 měsíci +6

  Szerintem lehetne a nemzetipénzpótlóelszámolásirendszer neve......Nepper...😃😃😃

 • János Albert
  János Albert Před 2 měsíci +1

  Mi a biztosíték arra, hogy nem lesznek itt is (batka) gazdagabbak? Csak kérdés!

 • Tibor Sarkany
  Tibor Sarkany Před 2 měsíci

  Hát nem ugyanaz a nézőkör.
  Másfél órás monológnak Istvántól jobban örültek volna a nézők.Életerőt egészséget Jakab úr.

  • Tibor Sarkany
   Tibor Sarkany Před 2 měsíci

   @Erzsébet Szutor Sok lóvét zsebelsz be ezért a trollkodásért Erzsike ???

 • Norbert Nemeth
  Norbert Nemeth Před 2 měsíci +2

  Draga Istvan!
  Mi van veled, jol vagy?
  Nagyon nyuzottnak, faradtnak, enervaltnak tunsz.
  Beteg vagy esetleg?

 • Lászlóné Molnár
  Lászlóné Molnár Před 2 měsíci +1

  Ittam a szavaikat! Megvárom a beszélgetés végét és megpróbálom a csatlakozást a NEXUS TV klubtagságba.
  Igaz nem éppen emberi az időpont erre, de egy próbát megér számomra.

 • Paxxxable
  Paxxxable Před 2 měsíci

  21:45
  van ez az apostoli magyar királyság cucc is .. alajövedelemmel mindennel .. az se múködik ..

 • Anett Boros
  Anett Boros Před 2 měsíci

  1-Kicsit ellentmondàsos szàmomra,hogy a bankó pènzhelyettesítő belső csoportba tagsàgi díjat kell fizetni,amit forintban / pènzben fizetek !?!?
  2-Mièrt nem kap mondjuk mindenki a belèpès utàn1-2 bankót már ezèrt?
  3-Gyakorlatilag ez is egyfajta juttatàs,csak nem pènznek hanem bankónak nevezem...
  4-Mi garantálja azt,hogy a szerveren gyűjtött bankóm egyszer csak nem fog hipp-hopp eltűnni?!5- Sok mindent szoktam nèzni itt ès meghallgatni, de mindig megszűröm magamon...Engem nem győzött meg. Sajnálom. Az lenne az elfogadott ès normàlis szàmomra,hogy ha mondjuk èn tèsztàt kèszítek ès van sok belőle, barterbe felajànlom szomszèdnak, a faluban, vagy kuviszem a barter piacra ès ha felajànl valaki mondjuk 1kg tèsztàèrt 1 üveg hàziszörpöt,eldönthetem,hogy nekem ez elfogadható cserealap vagy nem 1, de 2 üvegèrt màr igen. Szerintem pont ez a lènyeg,hogy a szolgàltatàs vagy termèk nevezzük bàrminek, köztes összekapcsoló eszközt amit most pènznek hívunk, itt pedig bankónak, KI KELL iktatni! Ez az èn vèlemènyem. Az eredet, a csupasz való az egyenes. Kèt pont között,nincs köztes becsatlakozàs. Embertől emberig, lèlektől lèlekig, nem kell beàrazni, meghatàrozni. Nem tudom èrthető volt-e. Face to face, kèzfogàssal mint règen, az adott szónak kèzfogàsnak erkölcsi tètje, vàllalàsa volt. Amíg ezt nem tudjuk újra,addig lehet bàrmi. Fizető eszköz ez is aminek az èrtèke meg van hatàrozva, amièrt ugyanúgy rà vagy sokat fizethetünk. "Megfizette màr-e nèp a múltat, s jövendőt". Ettől függetlenül szeretem a Zoltànt ès Istvànt is ès szuper,hogy gondolkodnak, tesznek rendületlenül, de az ember mèg nem tart ott...így pedig csak szètszóródott gyöngyszemek ezàltal szètaprózódott energiàk, közössègek alakulnak ki. De így jó minden ahogy van, mert ott tart mindenki ahol tart, amit kijelölt. Lehet sokan kis lèpteket írtak meg,mi pedig óriàslèpèst vàrnànk el tőle. Elfogadni azt ami van, ami megadatott,tenni amit tudok ès menni az utamon. Ha tudok ès kèrik segítek, menni-menni tovább. Minden jó,minden kerek, minden tökéletes.

 • Zsuzsanna Pozbai
  Zsuzsanna Pozbai Před 2 měsíci +15

  Juhász Z. ez nagy zagyvaság sajnos, és nagyon túl van bonyolítva. Sok a szabály, érthetetlen. A természetben minden egyszerű, az egyszerűséghez kellene visszatérni. Nagyon úgy tűnik, hogy a Nexus megint csak a saját bevételét szeretné növelni és anyagi előnyhöz jutni. Sok pénzt kivettek már az emberek zsebéből.

  • Arecam
   Arecam Před měsícem

   Egyetértek!
   A ma használatos pénzügyi rendszer is kb így, ilyen elképzelésekkel indult! Ha beleteszünk funkciókat, meg pláne egy különálló elszámoló egységet (pénzt), akkor nagyon hamar ismét eljutunk a mai állapotokig! Ugyanis még mindig gyarló emberek vagyunk, senki nem képes átlépni a saját árnyékán és nem lesz képes egy nagyon hasonló rendszert helyesen üzemeltetni! Egy egyszerű barter inkább megfelelő lenne! De kívánok sok szerencsét hozzá!

  • Judit Lénárt
   Judit Lénárt Před 2 měsíci +3

   Miről beszél??? Ha zagyvaság miért nézi??? Ami/ aki nem érdekel, azt nem nézem!!! Ennyi!
   Bizonyára sok sérelem érte az életben és próbálja levezetni…
   Ha ismerné közelebbről a Nexust, akkor ilyen blődségeket nem írna! Mi a célja vele???
   Nézzen magába!😡
   Tudom, amit tudok!
   Arról beszélek!

  • Duplakovács
   Duplakovács Před 2 měsíci +3

   Éppen ezért omlanak össze a közösségek. Túl sok a kifogás. Amíg jobbat nem tudunk létrehozni, nemigen van jogunk kifogásolni azt, amit más létrehozott. Sok ember kell ebbe a rendszerbe. Kicsiben mi is próbáltuk, de már az elején elakadt. Éppen, mert bizonyos dolgokra szükség lett volna, de hiánycikk volt, másféléből meg túl sok volt.

  • Franek Franek
   Franek Franek Před 2 měsíci +3

   Örülök, hogy az egyszerűség mellett érvelsz. Én is e szerint élek. Isteni Egyszerűség, Isteni Tökéletesség elve. Szemben található vele az ördögi bonyolultság, sátáni káosz.

 • Zoltán Imre
  Zoltán Imre Před 2 měsíci +1

  Már Orbanoznak Gyurcsany Fegyenc kircsike hívei!

 • Attila Nagy-Járvás
  Attila Nagy-Járvás Před 2 měsíci +3

  ..., sok és sokk a hü...e, dee a rövid ellátási lánc lesz a lényeg, a megoldás abban van(!) védelmi szinten is!!!

 • varjucska
  varjucska Před 2 měsíci +5

  istenem istvan…

 • Juhász András
  Juhász András Před 2 měsíci

  Silány épitőanyagokbol nem lesz palota ...

 • iren albert
  iren albert Před 2 měsíci

  Egy kiraly van ugyhivjak Jezus Krisztus ha az o tanitasait koveti barmeljik orszag megmenekul !!!! Ajanlom a bibliaban Jelenesek ,az komoly utmutattas!

 • Rita Kiss
  Rita Kiss Před 2 měsíci +9

  Még nem érkezett meg, utolsó információim szerint, de az már két éve volt. Külföldről fog érkezni, magyar ajkú férfi. Amint felfedi magát, mindenki tudni fogja róla, hogy Ő az. Senkiben nem lesz kétség a személyét illetően. Mindenki fejet fog hajtani előtte szabad akaratából. Addig még lesz egy-két bukkanó, de lássuk be, erre szükségünk van, megérdemeljük. 🤷‍♀️

  • Gizella André
   Gizella André Před 2 měsíci

   @András Lukács alazat ki felé?
   Vagy az a bajod, hogy magabiztos?
   Megvan ra az oka!

  • Ян Ван
   Ян Ван Před 2 měsíci +1

   A látható és nem látható világokban minden hierarhiára épűl! A mély tísztelet kínyílvánítása nem egyenlő a szolgalelkűséggel!

  • Ян Ван
   Ян Ван Před 2 měsíci +1

   Már elnézést, kedves Rita, de kitől vagy milyen úton-módon jútott Ön ilyen ezoterikus információhoz?! Mennyire híteles, hogy hajlandó volt közölni?!

  • József György
   József György Před 2 měsíci +2

   @András Lukács alázat mi vagy ki felé, amire gondolsz? Kell egy egészséges önbizalom ahhoz, amit csinál szerintem. Sokak helyett kimondja a frankót.

  • András Lukács
   András Lukács Před 2 měsíci

   @József György az alázat hiányzik belőle, amúgy teljesen ...férfias.

 • Endre Farkas
  Endre Farkas Před 2 měsíci +1

  Miért az a címe ami ???????????,

 • István Marik
  István Marik Před 2 měsíci +4

  Zsenik vagytok még máma csatlakozok a közösségi rendszerhez.Egyébként máma van hatvanadik születésnapom.Sziasztok˘.👍

 • Róbert Tóth
  Róbert Tóth Před 2 měsíci

  Jó nagy hülyeség

 • Zsolt Orosz
  Zsolt Orosz Před 2 měsíci

  Én kérnék a dicsőséges 133 napból! Trianon reviziójából nem kérek!

  • Zsolt Orosz
   Zsolt Orosz Před 2 měsíci

   @Bene Gabor Drága jó uram, abból a korból már senki sem él, vagy ha igen, már 100 felett van, tehát akkor gyerek lehetett... Igen, a magyarokat lőni kéne, sok a hülye, nagyon sok!

  • Bene Gabor
   Bene Gabor Před 2 měsíci +1

   Sajnálod, hogy nem akkor születtél, amikor a Lenin fiúk járták az országot és akasztották a magyarokat? Én meg téged sajnállak!

  • Zsolt Orosz
   Zsolt Orosz Před 2 měsíci

   @Gizella André Lesz újabb trianon, kurva ország megérdemli, remélem még 1/3-ot lecsatolnak rólunk, csak jobban járunk. S ritkítani is kéne a magyarokat kb. 4, 5 millió fővel, mert lassan fogyunk, s az oltás sem hatásos, nemhogy a vírus!

  • Gizella André
   Gizella André Před 2 měsíci

   Elmebeteg!

 • Lívia Tróbert
  Lívia Tróbert Před 2 měsíci +1

  TÚLBONYOLÍTJÁTOK. A SUSKA EGYSZERŰ ÉS MŰKÖDIK.

  • Judit Lénárt
   Judit Lénárt Před 2 měsíci

   @Erzsébet Szutor ön biztos azon jár! Milyen feldolgozatlan sérelem érte?

  • Lívia Tróbert
   Lívia Tróbert Před 2 měsíci +2

   @Berta Berta szerintem sok van benned mi csodálatos és csak te tudod. keresd meg. de a takarítás sem szégyen.

 • Katalin Szabó
  Katalin Szabó Před 2 měsíci

  👑⭐Dr.PÓCS ALFRÉD-JAKAB ISTVÁN-DR DRÁBIK JÁNOS SZAKRÁLIS VEZETŐ ÉS BÖLCS SZAKÉRTŐ KÖRÜK🌠

 • hetedhéthatár
  hetedhéthatár Před 2 měsíci

  DeFi

 • Róbert Ötlet
  Róbert Ötlet Před 2 měsíci

  osztva

 • Attila Markó
  Attila Markó Před 2 měsíci +1

  Csak egy király-jelöltje van Magyarországnak, a volt KISZ-titkár, Orbán Viktor! :)

 • Máté Szabó
  Máté Szabó Před 2 měsíci +2

  Egyedül Orbán Gáspár lehet honunk királya!