Tap to unmute

„Meglopatott” civilizációk - Jakab István monológja

Sdílet
Vložit
 • čas přidán 8. 09. 2022
 • Tudták-e a korábbi, bukott civilizációk, hogy el fognak pusztulni? Ha igen, próbáltak-e tenni ez ellen valamit? Mi most ebben a pillanatban vajon merre tartunk?
  Egy biztos, hogy sokan az elmúlt évtizedekben már tudatosan változtatni akarunk. Kollektívan érzékeljük ugyan a korábbi letűnt civilizációk összeomlásának energiáját, de nem lehet, hogy most kivételesen mégsem a pusztulás felé menetelünk, hanem egy újjászületésben vagyunk? És egyáltalán nem mindegy, hogy minek látjuk ezt most!
  Ha a végét látjuk a játéknak, akkor utolsó pillanatainkat élve tovább mélyíthetjük a nehézségeinket. Ha viszont arra vagyunk tudatosak, hogy most éppen megújítjuk és egy minőségibb, magasabb, istenibb tudati szintre emeljük civilizációnkat, akkor nem a pusztulás, hanem az új alapok lerakása lebegjen minden cselekedetünk előtt! De még ha távoznunk is kell, mostani cselekedeteid döntik el, hogy hol, miként folytatod!
  De mi is az a meglopatás? Mit jelent az, hogy meglopatott civilizáció vagyunk? Valóban minden civilizáció közös mozgatórugója a meglopatás lenne? A mephistói gondolat, miszerint bármikor megvásárolható az emberi lélek, az ego, a döntéseink és minden, ami szentség, tudomásul kell vennünk, hogy kivétel nélkül mind a Jóisten teremtményeihez tartoznak…
  Jakab István monológja

Komentáře • 300

 • Liquid Gold Bee Removal Service
  Liquid Gold Bee Removal Service Před 2 měsíci +96

  Köszönöm a magyar nép nevében is, és remélem sok nyitott fülre és befogadó agyra fog találni az üzenet!

  • Luca Farkas
   Luca Farkas Před 2 měsíci +1

   Szkitát ne irjatok be. Pócs minek propagálja ? Evvel tisztában lesznek, ki a máskép gondolkodó! Ez tév útra vezet.

 • Neubauer Valeria
  Neubauer Valeria Před 2 měsíci +14

  István, az eddigi egyik legjobb beszéded. Köszönöm! 💜

 • Józsefné Bosák
  Józsefné Bosák Před 2 měsíci +41

  Köszönöm szépen a monológját, kedves István.✨🙂✨🙏✨❤️✨

 • Kata Joos
  Kata Joos Před 2 měsíci +44

  szeretem hallgatni es nagyon fontos beszelni az embereknek ....nincs oszinte informacio , nincsenek oszinte beszelgetesek egymas kozt !! ezert kell ez a monolog !! koszonjuk

 • Zoltán Faragó
  Zoltán Faragó Před 2 měsíci +13

  Minket a "devizahitellel" loptak meg, 2013 óta nem fizettünk, hanem pereskedtünk. Első, majd másodfokon is vesztettünk. 1.4 millió a bírosági eljárás, amire kértünk részletfizetést. Nem kaptuk meg, csak akkor, amikor 500 ezret egyben átutaltunk az adóhivatalnak. Ugyanis azt nem mondták, hogy 1 millió alatt automatikusan jár 12 havi részlet. És miért nem mondták? Mert hátha egyben befizeti az ember. A "hitelünk" 12 millió volt 2008-ban. 2013-ra 8.7 milliót fizettünk vissza kamatra és kezelési költségre. Jelenleg 35 millióról próbálunk megegyezni a faktoringgal. Ebből 13 millió késedelmi kamat, ami folyamatosan növekedik. Jelenleg sem a bíróságon, sem a kúrián nem lehet pert nyerni. Nincs jogszabály amit ne tudnának nekik megfelelően értelmezni. Az EU bíróság ajánlását nem veszik figyelembe. Hát minket (és pár százezer adóst) így lopnak meg. Az ajánlatuk a következő volt: 179 hónapig, havi 197 ezer. És sokan azt mondják, ez még egy jó ajánlat. (?????). Mert albérletet sem találni ennyiért. Lehet. De mi soha nem vettünk fel ennyi pénzt, valamint 68 éves leszek????? a végén. Ismétlem, több százezer ember érintett (csak) ebben, de soha nem álltak össze kritikus tömeggé, hanem inkább a hónap végén üres zsemlét esznek, és remegnek a munkahelyük miatt, és fizetnek, mint a katonatiszt. Már Kínában is milliók nem fizetik a hiteleiket, nálunk meg............Ennek az országnak vége. Apósom - aki tavaly halt meg covidban - mondta mindig: ez az ország egy pöcegödör lett, 100 év, és nem leszünk a térképen. Kilopják alólunk a földet is.

  • Rohonczi Ottó
   Rohonczi Ottó Před měsícem

   Ez így igaz. Főleg az ilyen fotel forradalmár videoktol, mert kedvelem az úriember jó műsorai vannak, de megoldás helyet nem is értem miről beszél, amikor az ilyen monologokat fel teszi. Inkább az jön le, hogy ki van és ő is azt szeretné tudni, na akkor most mi a megoldás, mert láthatóan nem tudja.

 • Ambrus András Kováts
  Ambrus András Kováts Před 2 měsíci +11

  Kedves István!
  Köszönöm, régóta követem a VN tévét, ez most nagyon tetszett. Faust-hoz és a kisgömböchöz engedj meg még egy gondolatsort Saint Exupéry-től, hogy miért is pusztulnak el a fejlett kultúrák, civilizációk. Van egy belső tényező is, alelki-szellemi-testi eltunyulás
  "És hosszú sétáim alatt jól megértettem, hogy az én birodalmam kultúrája nem az ételek, hanem a követelmények minőségétől, meg a buzgalomtól függ.
  Nem birtoklás, hanem adás.
  Kulturált ember mindenekelőtt az a kézműves, akiről itt szólok, aki munkája tárgyában újrateremti önmagát, és ennek fejében örökéletű lesz, nem fél többé a haláltól... Kulturált az is, aki harcol, és az országért adja magát cserébe. Ellenben emennek semmi haszna belőle, hogy kalmároktól vásárolt fényűző portékákkal veszi magát körül, és szemét csak tökéletes műalkotásokon legelteti, ha előzőleg ő maga semmit sem alkotott. Ismerem én azokat az elkorcsosult fajokat, amelyek már nem írják a verseiket, csak olvassák őket, nem művelik többé a földjüket, hanem kizárólag rabszolgákra bízzák magukat.
  Teremtő nyomorúságukban Dél homoksivatagjai ellenük szülik szüntelenül az életerős törzseket, amelyek egy napon feltámadnak, és elindulnak holt gazdagságuk meghódítására.
  Nem szeretem az eltunyult szívűeket.
  Akik semmit sem cserélnek el magukból, nem lesznek semmi sem. Az élet elszáll, és nem segíti őket a beérésben. Az idő úgy folyik el számukra, mit a marék homok, és megfeledkezik róluk. Ugyan mit adhatok át nevükben Istennek?" (A. de Saint-Exupéry: Citadella)

 • Villő Erdei
  Villő Erdei Před 2 měsíci +19

  Drága Jakab István! Nagyon szépen köszönjük a Magyar nép nevében, a mindig féltéssel, és csodával határos rálátással és gondolkodással való beszédét! Már nagyon hiányzott! Jó egészséget kívánok,önnek és Drága Dr.Drábik Jánosnak! Óriási tisztelettel és szeretettel!❤🇭🇺🙏🏻🕊🕊🕊

  • Mária Bükkszegi
   Mária Bükkszegi Před 2 měsíci +2

   Olvasom sok elismerő szót A probléma az ezt a folyamatot nem Csak nézz hanem lát is az tudja van aki ébred valakit ágyúdörgés el sem lehet felébreszteni rendre hallgatom az okos szavakat de kézzelfogható megoldás Az hol van hol marad akinek van vagyona azt be tud szállni egy közösségbe de többeknek más vagyona nincs csak a lakása hova menjen nem tud gazdálkodni Kivel fog jön össze jó kezdeményezésnek tartom hogy a gazdákat segíti pénzzel Hogy tudjanak takarmányt venni

 • nagy ricsi
  nagy ricsi Před 2 měsíci +24

  Nagyon kellett már ez a videó, Dr Drábik urat is hiányolom már nagyon. Köszönet illeti a videóért , jó egészséget.

 • Erika Varga
  Erika Varga Před 2 měsíci +12

  Köszönöm!🙏Ilyen magyarázatból aki nem érti a lényeget, az soha nem is fogja. 😔

 • Lix Francesca Ildikó
  Lix Francesca Ildikó Před 2 měsíci +19

  Üdvözletem. Nagyon szerény monológ volt és érthető! Örömmel látom, hogy nagy fejlődésen megy át pozitív értelemben! Szerencsére én is!
  Köszönöm, hogy térítés nélkül nézhetem a nagyon fontos, hasznos előadásaikat!
  Jó egészséget! ( mindenkinek) és ébredést ebben a lélektelen világban!
  Jól mondta, hogy Isten mindenkit egyformán szeret! Mi nekünk az a dolgunk, hogy ha ezt nehezen tudjuk is gyakorolni de legalább nem bántsuk azt akit nem szeretünk! Köszönöm.

 • Gáborné Szabó
  Gáborné Szabó Před 2 měsíci +5

  Kedves István ! Nagy örömmel látom Önt ès hallgatom monológját.Szuper volt,mint mindig.Remènykedjünk abban,hogy a magyar nèpessègnek megjön az esze.Őrök hálám Önnek !Jó egèszsèget kívánok !

 • Erzsebet Fodor
  Erzsebet Fodor Před 2 měsíci +99

  Már hiányoltam! Szeretem az eszme futtatasait. Egyszerűen, közérthetően mondja el ami minden ember számára érthető. Ez nagyon fontos mivel változás csak akkor várható ha minden ember tisztán látja az igazságot. Sajnos sokan el sem hiszik mert nem ismerik az összefüggést.

  • B Lajos
   B Lajos Před 2 měsíci +2

   AJÁNLOM cikkeimet a FACEBOOKON aTiszta Lélek B lajos

  • Gizella Laszlo
   Gizella Laszlo Před 2 měsíci +7

   Énis csatlakozom hozzád mert egyet értek veled amit le írtál az úgy is vann. Köszönöm szépen .Minden jót kívánok neked és mindenkinek.

  • Mária Kurucz-Sárközi
   Mária Kurucz-Sárközi Před 2 měsíci +16

   Olyan sosem lesz, hogy mindenki megértse, felébredjen.
   Sajnos ôk vannak többségben, akik nem értik, sôt olyanok is vannak, akik nem is akarják érteni. 😥

 • Raptor maszk fejű pszichopata
  Raptor maszk fejű pszichopata Před 2 měsíci +6

  "A mephistói gondolat, miszerint bármikor megvásárolható az emberi lélek, az ego, a döntéseink és minden, ami szentség, tudomásul kell vennünk, hogy kivétel nélkül mind a Jóisten teremtményeihez tartoznak…" Ez se igaz.Csomó ember nem megvásárolható.Csak a szar alakok amelyek bármikor bármiért eladják magukat.Engem se sikerült megvásárolni senkinek se.

  • Sören Schmidt
   Sören Schmidt Před 2 měsíci

   sem. Megasztan kiaradtak a demonok, amiknek nem tudasa nem ved meg.. De az igazi Krisztus kovetes igen.

 • Sárdi Ranch
  Sárdi Ranch Před měsícem +1

  Nagyon jó összefoglaló🌿😘Remélem aki érti nem a templomba megy megtérni és felfogja,hogy "Isten háza benne van nem fából és ķőből épült házakban"

 • Pista Kolcsar
  Pista Kolcsar Před 2 měsíci +8

  Köszönöm a beszédet, marad a remény 🙏

 • Beata Vakulya
  Beata Vakulya Před 2 měsíci +3

  Köszönöm István! Munkád felbecsülhetetlen értékű.Hiszem,hogy végül minden,a lehető legjobban elrendezôdik.

 • Gyöngyi Halászné
  Gyöngyi Halászné Před 2 měsíci +4

  Köszönöm szépen az elgondolkodtató videóját István!Kiváncsian várom a videóit,és követem!Sajnos nagyjaink a Pénz Istenének hódolnak és nem hiszik el,hogy mennek a levesbe ahogy mondta előtte!

 • Katarina Rogge
  Katarina Rogge Před 2 měsíci +6

  Óriási! János! csak köszönhetni tudjuk Neked ezt a nagyon sokrétü eszmefuttatást!!!🙏🙏🙏🙏🙏
  MINDEN fontos(ság), amiböl megérthetjük ezt a mai szörnyüséget, elmondattatott, bemutattatott általad!👌👌
  Nagy koponya vagy-ezt már régen látjuk🔥❤️ !! Magasra tartod a gondolkodás, a felvilágositás fáklyáját🔥🔥ez igen nagyra becsülendö!👍👍
  Sok elismerö, szeretö üdvözlet Hamburgból🌹🙋🌹Katalin 72 éves tisztelöd

 • Beatrix Samu
  Beatrix Samu Před 2 měsíci +12

  Isten pedig nem hagyhat el senkit, hiszen az élő lélek mindannyiunkban benne van. Mind egyek vagyunk benne.

 • Márta Benczik
  Márta Benczik Před 2 měsíci +44

  Új helyszín? Ez sokkal jobb. Örülök, hogy végre hallom! Nekem is eszembe jutott az a dőre kérdés, hogy a csilliárdosok is beteszik a közösbe a pénzüket? Mert akkor minden rendben, mindenki gazdag lesz! Ez csak vicc!
  Az utolsó fillérig kiveszem a nyugdíjamat azonnal, mindenhol kp-val fizetek. Lehetőség szerint magyar vállalkozónál vásárolok. Én ezt tudom megtenni.

  • Márta Benczik
   Márta Benczik Před 2 měsíci +1

   @Hőstermelő köszönöm szépen!

  • Hőstermelő
   Hőstermelő Před 2 měsíci

   A készpénzes fizetés kiváló ötlet. Még pár ötlet: 1.közösségi oldalak lehetőség szerinti mellőzése. 2.okostelefon lehetőség szerinti mellőzése (helyette nyomógombos, vonalas) . 3. 5G jövőbeli mellőzése. 4.reklámok figyelmen kívül hagyása.

  • Babinszki Mónika
   Babinszki Mónika Před 2 měsíci +1

   Nekem is ez jutott az eszembe!
   Kezdjék ŐK!! az ÖTLET - GAZDÁK azt, hogy "SEMMID SEM LESZ ÉS MÉGIS BOLDOG LESZEL" !!!
   Kezdjék ŐK!!!
   Mutassák be, hogy semmijük sincs és boldogok!
   😂🤣😂🤣
   .
   Persze, hogy már megint a más faszával akarják verni a csalánt!
   .
   Semmid sem lesz!
   .
   Bérelj MINDENT!!! tőlük!!!
   .
   Mocskok!

  • Gertrud Kluibert
   Gertrud Kluibert Před 2 měsíci +6

   @magdalena szöcs Nagyon egytértek Önnel! Sok kicsi lépés is sokra tud menni!

  • magdalena szöcs
   magdalena szöcs Před 2 měsíci +6

   nagyon helyes, mar regota igy kellett volna ;-)

 • Sánd Pinti
  Sánd Pinti Před 2 měsíci +1

  Isten áldja meg önt, és mindannyiunkat,köszönöm a Székelység nevében, minden elbeszélése hasznos és tanulságos a számomra! Mindig megosztom minden anyagát, hogy aki akar ébredjen és tanulhasson belölle! Áldás önre! És minden emberre! Öseink nyomdokaiba lépve, Istent tanulom és hiszem!

 • Károly Varga
  Károly Varga Před 2 měsíci +18

  Az orvosokbòl Mengeléket csinàltak.A köjàlbòl népirtò központot.Hànyok tõlük.Inkàbb ne legyen dolgom velük.

 • A. B.
  A. B. Před 2 měsíci +1

  Nagyon szép monológ volt István! Köszönöm.

 • Ștefan - István - Steven Adam
  Ștefan - István - Steven Adam Před 2 měsíci +1

  Erőt Egészséget druszám néked és Szeretteidnek is! 🙏

 • Gábor Kovács
  Gábor Kovács Před 2 měsíci +15

  Ahhoz hozzászólva hogy nyugaton nehezebb az ébredés, jelenleg Nagy-Britanniában többszázezer ember írta alá azt a petíciót hogy októbertől nem fogják fizetni az áramot. Itt is ugyanúgy ébrednek az emberek és sokkal nagyobb az összefogás mint Magyarországon.

  • karoly nagy
   karoly nagy Před 2 měsíci

   @Ян Ван igen

  • Ян Ван
   Ян Ван Před 2 měsíci

   Szegény emberek, ha nem fízetnek - nem kapnak áramot! Akkor hogy lesznek majd?! Kimennek az utcára rombolni mások vagyonát?!

 • Krisztian Sky
  Krisztian Sky Před 2 měsíci +6

  Mindenki aki benne van/volt ebben az egész oltás dologban, és nem fog érdekelni majd mi a kifogása akkor is meg kell halnia,itt már nincs bocsánat, csak is a kivégzés mert ezek a gonosz emberek másból úgysem értenek ! Itt jegyezném meg Isten szavait a "Beszélgetések Istennel",c. könyvből,..." Ha úgy adódik hogy mások az életed ellen vannak a megfontolásaik s gondolataik miatt,akkor nincs más választásod mint megmentened magad hiszen önmagad kell hogy a legfontosabb legyen,ezért olyat is tehetsz,tenned kell amivel meggátolhatod az ellened irányulókat" .

 • B. B.
  B. B. Před 2 měsíci +1

  Köszönöm szépen a műsort! Jakab úr maradjon velünk!

 • Róbert Szekeres
  Róbert Szekeres Před 2 měsíci

  "Hagyj fel a vallás minden változatával, s hódolj meg egyedül Énelőttem! Én megszabadítalak minden bűnös visszahatástól, ne félj!" - B.G. 18/66

 • Gábriel Gyógyír
  Gábriel Gyógyír Před 2 měsíci +1

  Köszönet.
  Szeretet közösségek és szeretet terek építése, miközben a saját kisebb életterünk is szépítjük. Ennyi.

 • vanettova
  vanettova Před měsícem

  Csodálatos zárszó a végén! Isten nélkül nem megy, csak alázatosan felé fordulva, és Ő meghallgat. Köszönöm.

 • János Kató
  János Kató Před 2 měsíci

  Köszönöm! Örülök, hogy ilyen megfogalmazásban hallhattam mindezeket...

 • Lajos Kiss
  Lajos Kiss Před 2 měsíci +8

  Nagyon jó összefoglaló, köszönet érte!
  Szerintem megoldás nincs, leginkább azért, mert a "meglopatás" a földi élet alapja. Ezen a helyen, ebben a formában csak így működik az Élet, azaz Isten megnyilatkozása, ezért hagyjuk magunkat önként "meglopatni". Élni akarunk.
  A természetben, állatok, növények közt ugyanezen törvények alapján maradhat fenn az egyed és a csoport is, a többi rovására, mi csak lemodellezzük egy magasabb tudatszinten, sokkal hatékonyabban.
  Nem tartom megvalósíthatónak a Mennyei Királyság átfordítását ebbe a fizikai létbe, az ottani törvények itt nem működnek. Persze optimalizálni lehetne, az ottani tudattal, ami átszivároghat, de nem véletlenül van ez letiltva. Emlékek nélkül születünk ide, ennek oka van. Talán iskola, talán börtön, de mindenképpen a tanulás a funkció, amit itt meg kell élnünk. Aki idejében rájön erre, az jól járhat, boldogságot találhat a Kék Bolygón, saját Istenképének tudatával, a benn élő Istennel motíválva. A harácsolók, élősködők feleslegesen élnek, nem tanulnak semmit. Földi királyságuk a halállal elillan.
  A lehetőséget minden újszülött megkapja, csak lázadnia kell az epigenetika ellen, fel kell ismernie, hogy az fogja vissza a fejlődését. Ezzel sok ellenséget szerez, amíg az elfogadó többség aránya nem fordul át kisebbségbe, és a lázadók nem lesznek a többség.
  Azt hiszem, csak egyéni változás lehetséges, mert a tömeg pszichológiája erősebb, mint az egyéné, és a többség ereje számít, ami viszont minőségében soha nem érheti el az egyénét. "A demokrácia a csőcselék uralma..." A magas tudatszintűek mindig kevesebben lesznek.
  Ha viszont ezek át tudnák venni a globális hatalmat, és egy legmagasabb szintű, emberiségmentő diktatúrát hoznának létre, rákényszerítve az embertömeget a fejlődésre, addig is, amíg az megérti, hogy ez az ő érdeke, akkor sikerülhetne szintet lépni.
  De a diktatúra nem Isteni fogalom, a szabad akarat a kulcsa. És az ember lusta: most fogyasztok, a következő életemben majd lemondok...
  Talán a létszámcsökkentésnek lehet hozadéka valamilyen emelkedés.
  Talán.

  • Ferenc Sófalvi
   Ferenc Sófalvi Před 2 měsíci +2

   Kedves Lajos!
   Teljes mértékben egyetértek az általad leírtakkal!
   Az én véleményem is az, hogy ezen a földön csak újabb és újabb esélyt kapunk arra, hogy megpróbáltatások árán visszaszerezzük egyénenként (lelkenként) magunknak a "paradicsomot" ahová egykor az ember Isten képmására teremtve lett. Sajnos a "gonosz" állandó közbenjárása folytán úgy tűnik, ez Isten segítsége nélkül szinte lehetetlen "vállalkozás". A legnagyobb baj, hogy az ember elfelejtkezett a Teremtőjéről és mégcsak hallani sem akar róla!
   Üdvözlettel: S. F.

 • Csaba Árgyelán
  Csaba Árgyelán Před 2 měsíci +3

  Szabad ember tud szabad energiát előálltani. Ha van szabad energiád, akkor szabad leszel. Mutasd meg hogyan legyen szabad energiánk, és szabadok leszünk. Ez a kulcsa a mai hatalom megbuktatásának. A közművektől és az egészség ügytől függünk. Ha ez a kettő kiesik a hatalom kezéből, akkor többé nincs hatalma, csak az erőszak, mi erőszakot szül.

 • Gizella Tóth
  Gizella Tóth Před 2 měsíci +7

  Igen!
  A mai világrendszer ellen az összefogás az erő!
  De kérdés, kik a bátrak?
  Össze tudnak-e fogni, hogy például ne fizessék be a számlákat, hiszen a pillanatnyi nyugalmuk többet ér...
  Ami érthető is, hiszen a legtöbben békében, és nyugalomban szeretnének élni.
  De, azért viszont tenni kell.
  Ez egy ördögi kör...
  Köszönöm hogy hallhattam!

 • polivi67
  polivi67 Před 2 měsíci

  Köszönöm Ezt a hosszú videót , Sok sok értelmes igazságot mondtál el , Sajnos a többség nem nézi az ilyen témákat, ezért maradnak tudatlanok, értelmetlenek . Ezért nem jutunk Mi mint kicsit értelmesebb emberek Tovább ebből az elnyomásból , stb... Köszi a gondolatokat !!

 • Zsolt Fenyvesi
  Zsolt Fenyvesi Před 2 měsíci

  Jó reggelt kívánok! Természetesen jobb később, mint sohasem. Köszönöm a kíméletlen őszinteségét.

 • Mr Gbr
  Mr Gbr Před 2 měsíci +3

  Soha, de soha ne a külvilágban keresd a megnyugvást, vagy a békét. Először magadban legyen béke! Ha a belső békédet megtalálod, akkor mindegy mi van az anyagi világodban jelen esetben. Arra figyelj hogy a belső békéd folyamatos legyen, akkor manifesztálódik a béke, szeretet az életedben. chclip.net/video/CNctSMa6Yuc/video.html ez a válasz. Áldjon mindenkit a saját „Istensége” Mert az Isten te magad vagy!!! Isten= a te tudatosságod, ami a szeretet.🙏😇 Soha nem hittem a covidban. ( 5 éve nincs tévém, rádióm és soha nem olvasok újságot ) Miért? MERT A TÖMEG INFORMÁCIÓ AZ ARRÓL SZÓL, HOGY AKI MONDATJA ELÉRJE AZT, HOGY A VÉGEREDMÉNY AZ LEGYEN AMIT Ő MEGTERVEZETT ELŐRE ) Csak szóljon a rádió a háttérbe a rádió miközben dolgozok!!!!! Pont elég ahhoz, hogy a tudatalatti bevegye az infót anélkül, hogy tudnál róla. Minden gondolat egy magvetés! A magvetés = a az ember életének megtörténésével! Magyarán amit vetsz azt aratsz. Ez törvény, maga az Univerzum törvénye. Ok okozat!!!!!! Mivel ez megrendezett szinházi darab!!! Aki beoltatta magát az belegondolt mit kapott? A legfontosabb ebben a két dologban az, hogy én ugyan az maradtam aki voltam. Aki beoltatta magát, annak megváltozhat az élete 1, 2 5, 10 év után, mivel amit kapott befolyásolja majd az életét. Aki beoltatta magát annak nincs vissza út!!! Azt kívánom minden beoltottnak, hogy legyen egészséges és élje az életét ahogy előtte! Írok egy példát!!!!!! Ha én tetoválok magamra egy képet, azt végig viszem egy életen át. Még ha 95 évig élek rajtam lesz. Ez egy gyenge példa. Mivel, ha beleszúrtak egy chippet a szervezetbe, amit majd tudnak külső emberek irányítani, vagy bármilyen biológiai kémiai szereket, amik évek múlva fejtik ki hatását, nem lesz annak az embernek saját döntése. TEHETETLEN marad!!!!! Szívből sajnálom!!!!! ui: Mindennap azt kell erősítened magadban, hogy egészséges áldott ember vagy!!!!!!! Nincs betegség!!! Ha beteg leszel az már a lelked utolsó reakciója arra, hogy nem jó úton vagy!!! Rosszak a gondolataid! 20 éve cipelsz gyászt! Vagy a szüleid rosszul bántak veled!!! Sorolhatnám! Nincs betegség kódolva a génjeinkbe!!! Minden lelki és külső tényezőkre való reakciónk váltja ki! Miben hiszel?????? Vissza tudunk kanyarodni oda, hogy mik a saját mindennapi gondolataink!!!!!!! Amit az ember lát az anyagi síkon, az egy gondolatból indult ki!!! De még ez sem igaz!!!! Már minden megvan teremtve és meg is volt!!!! Maximum felfedezték! Egy példa! Dns már a kezdetek óta van, de mi emberek hála pár kutatónak, láthatóvá tette!!! De nem azóta létezik. Nem ÉRDEKES ez a felvetés? Az atom már akkor létezett, mikor ember nem volt az univerzumban!!! Várom a válaszokat! chclip.net/video/ygJw2fjw8Jc/video.html
  chclip.net/video/E2kJRgWG6Xk/video.html.
  chclip.net/video/fMF5NnrwCek/video.html.
  chclip.net/video/Xwh6oV-w2dY/video.html szeretettel ajánlom!
  Egy kis könnyedség!!! chclip.net/video/uJUe0xwjAW4/video.html
  Kívánom legyen Hála, Áldás, Békesség, Bőség, Alázat, Megértés, Kegyelem és Szeretet az életében. Idéztem a reggeli ébredésem első pár mondatából. Köszönöm.🙏🤗
  Idézet:
  „Vessetek egy képzeleti párbeszédet ( ez saját belső beszédről van szó ) és egy cselekedet arattok. Vessetek egy cselekedetet és szokást arattok. Vessetek egy szokást és learatjátok a személyiséget. Vessetek egy
  személyiséget és learatjátok a sorsotokat. ” Mindannyiunk a képzeletünkel alakítjuk a sorsunkat.
  chclip.net/video/d_tBbOB0m-s/video.html
  HALLGASSÁTOK ÉS TEGYÉTEK MAGATÓKKÁ! Én sírok, mikor sorokat írom. Annyira egyszerű minden, csak az EGO túlbonyolítja, mert neki az a dolga. ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ÁMEN 🙏

 • Istvánné Tricz
  Istvánné Tricz Před 2 měsíci

  Nagyon szép volt István , ahogyan előadtad , láttam a lelkedből mondtál mindent . IGEN CSAK AZ FOG ÉLNI AKI MOST ALIG .. DE eljön az az idő amikor minden helyre fog állni . Sátán minden gonoszsága , tetteit cselekedeteit , hordozója semmi válik !! Örök kárhozatra , térjetek meg emberek !!! , Isten már közöttünk van , Ámen Allelúja .

 • Marianna Gräffné Szegedi
  Marianna Gräffné Szegedi Před 2 měsíci

  Kedves Jakab Úr! Nagyon szeretem a monológjait. Erőt ad és megnyugtat a közös világlátásban. Köszönöm szépen. Szeretettel teli és egészségben gazdag életet kívánok!

 • Kamilla Erdős
  Kamilla Erdős Před 2 měsíci +1

  Kedves István! Ostorozod a népet, hogy javuljon meg, a lényegről viszont egy videóban sem esik szó! Ha a nép szentté válna is, nagy jellemszinvonal janulás, akkor is a karhatalom a hatalom kezében van! Miért nem beszélsz arról videókban, hogy a rendőrségen, katonaságon múlik minden!!! Miért nem beszél erről senki, hogy karhatalom nélkül hatalom semmi lenne, érdekes...!
  Másik dolog! Fogjon össze a magyar nép , alkosson egységet, működjön együtt, legyen társadalmi ellenállás! Hogyan??? A gazdag soha nem fog összefogni a szegénnyel, mivel annak a kizsákmányolásából él vígan! Nem érdeke! Ha még ki is találnák, hogy jó, akkor országos sztájk ne menjünk be dolgozni, míg meg nem változik a rendszer, de akkor akinek nem lesz tartaléka annak a gazdagoknak kéne adni, de az meg inkább meghalna, minthogy a vagyonából mást etessen! Kemény dió ez az "összefogás"!
  Sok a neten a megmondó ember, de aki cselekszik az kevés! És ezt most ne vedd magadra!

 • Olga Bercsi
  Olga Bercsi Před 2 měsíci +1

  Köszönöm! Hála ,Hála,Hála! A vége csodálatos ! Megtértem,érzem szeretve vagyok. Velem vannak a segítőink,ha nem jó fele megyek érzem terelgetnek,néha löknek,gáncsolnak,de nem azért mert bántani akarnak,azért jogy az utamra segítsenek,Érzem Isten a tenyerén hord! Elmegyek a templomba,vettem úrvacsorát. Olyat álmodtam hogy amikor a kicsi kocka kenyeret a számba vettem,hatalmasra ropogós illatos meleg ,finom kenyérré nőtt a kezemben. Bűnömet megvallom ,megbocßájtom magamnak,általa növekedik a hitem ,megnő,de gyakorolni tenni kell folyamatosan,odafigyelve,átgondolva megérlelni a csendben ,ott belül,igen mert bennünk van minden ,ott a megoldás.Mi vagyunk saját magunk orvosai ,gyogyítói.
  Belső csend nélkül nem megy.
  De mindenki képes elvonulni önmagába,megtalálni azt a belső istenit aki erőt ,bátorságot ad!
  Köszönöm az előadást! Hálas vagyok a sok jó gondolatért,bátorításért,és az alazatos útmutatásért.
  Áldás van velünk!

 • Iveta
  Iveta Před 2 měsíci +30

  Nagy szeretettel figyeljük Slovakiáról. Koszönyük, hogy van nekünk ♥️

  • Gr. Gr.
   Gr. Gr. Před 2 měsíci +1

   @Iveta Igen? Pèldàul mit? Elmondom neked, hogy a frankfurti könyvvàsàron pàr ève megkerestem a szlovak standot, mert akartam velük beszèlgetni 1 àltaluk kiadott könyvről aminek a boritólapjàn Istvan kiraly volt ( kissè àlcàzva), de, sem nèmetül, sem angolul, sem magyarul nem tudtak velem tàrsalogni. Pedig úgy tanultam volna tőlük valamit...

  • Iveta
   Iveta Před 2 měsíci

   @Gr. Gr. Te milyen nelveken halgatot és nézed és keresed az információkat ?

  • Iveta
   Iveta Před 2 měsíci

   @Gr. Gr. Mindenkitől lehet tanulni. Csak akarni kell. Te is tanulhatsz a Slovakoktól. Bárkitól.
   Én minden információér csak nagy koszönetet monhatok.
   És nagyon hálás vagyok a minden nelvnek, amit tudok.
   Apukám mondta - menni nelvet beszélsz aniszor vagy ember.
   Nem csak magyaroknak van nyelve, és kultúrája.
   A Jakab úrnak NAGY NAGY TISZTELETEM. De halgatok más ilyen zseniális urakat szerte a világon is.

  • Gr. Gr.
   Gr. Gr. Před 2 měsíci

   Iveta, de irsz, olvasol, èrtesz magyarul ugye? Sőt, talàn mèg tanulsz is vmit ettől a többezerèves kulturàval rendelkező hun-magyar nèptől. A tudatalattid, a lelked vonzódik ide, azèrt hallgatod Jakabot.

  • Tugrik öcsi
   Tugrik öcsi Před 2 měsíci

   Ha magyarnak tartod magad,elöször tanulj meg MAGYARUL.Ez az előadás pedig zagyva,értelmetlen,össszefüggéstelen .

 • Rose
  Rose Před 2 měsíci +5

  A magyar tud sporolni
  A magyar tudja,mit és hogy kell fözni a nehéz idökben
  😀😀😀

 • Zoltánné Pataki
  Zoltánné Pataki Před 2 měsíci +2

  Hálásan köszönöm 🥰

 • Beatrix Samu
  Beatrix Samu Před 2 měsíci +7

  Jelen korunk fő feladata az egyéni ébredésben rejlik. Minden lélek leteszi a voksát valamelyik oldal mellett, akár a negatívon akár a pozitívon. éppen ezért sem lehuzni sem emelni nem tudunk másokat. Mindenki csak saját magáért felel. Az aratasnal pedig kulonvalasztodik az emberiség s már külön folytatják azok, akik nem egy irányba haladtak.

 • György Nagy
  György Nagy Před 2 měsíci +2

  Lépj ki a rendszerből, térj meg és élj egy tiszta életet, vagyis szeress!

 • József Nyéki
  József Nyéki Před 2 měsíci +7

  Nagyon tetszett tartalmas, hasznos volt. Én is így látom, hit nélkül szürke és élettelen lenne világunk.

 • Tamás Rostetter
  Tamás Rostetter Před 2 měsíci +1

  Minden elismerésem! Köszönet ....:)

 • Cseh Liz
  Cseh Liz Před 2 měsíci +4

  Koszonom az igaz szavakat,nagy batorsagra vall,hogy oszinten kimondja a tenyeket.Azt gondolom,hogy az eddigi civilizaciok/birodalmak azert szuntek meg mert az emberek egy csoportja Istennek kepzelte magat vagy meg nála is hatalmasabbnak es megprobalt Istent jatszani.Tudjuk Lucifer peldajan,hogy ez hova vezet bar O megkapta ezt a csodalatos bolygot mégis probal kitorni innen/a regi korokban es most is/.Nagyon orulok,hogy emlitette a tanzaniai elnököt /volt elnököt / ugyanis O volt,aki teszteltetett kulonbozo dolgokat/novenyek,allatok,meg az olajat is ha jol emlekszem/ es minden reagalt a tesztre tobbnyire pozitivan.A masik dolog,ami hozza kotheto,hogy visszautasitotta a BRI-it mondvan,hogy reszegnek kellene lennie ha egy ilyen dolgot alair 99 évre.Meghalt sajnos mert nem hagyta magat meglopatni/megvasarolni/.A problema az,hogy az egyeni erdekek a tarsadalom erdekei fole helyezkedtek.Kulcsfontossagu dolgokat nem szabad egyeni kezre adni.Egy orszag akkor teljesit jol,ha pezseg a gazdasag-a penz forog -vasarolnak,hasznaljak a kiepitett infrastruktúrát ha ez megreked akkor vége.Most lathatunk peldakat erre.Mar csak egy kerdes maradt:kinek/kiknek all erdekeben ez es miert???

 • Aurora Asztalos
  Aurora Asztalos Před 2 měsíci +2

  🙏⚓🌿🌹Köszönet !🌞

 • Erzsebet Hautau
  Erzsebet Hautau Před 2 měsíci +2

  KOSZONOM SZEPEN!☀️🙏❣️

 • magdalena szöcs
  magdalena szöcs Před 2 měsíci

  Nagyon jo, mint mindig ;-) Milyen kar, hogy nincs aliras, akkor lefordithatnak a nemet barataim is. Köszönet

 • janos gyori
  janos gyori Před 2 měsíci

  Sido, Astronaut című official videóját ajánlanám mindenki figyelmébe, hogy megértse a lényeget. Magyar felirattal is megtalálható Google-n,s bár nem ismerem az oldal létrehozóját, érzelmileg nagyon egy húron pendülünk.
  Ezzel együtt legyen jó és szép vasárnapja mindenkinek!

 • Margit Tóth
  Margit Tóth Před 2 měsíci +1

  Köszönöm nagyon jól volt összefoglalva

 • István Ádók
  István Ádók Před 2 měsíci

  Nagyok köszönjük! 👍

 • Fruzsina U
  Fruzsina U Před 2 měsíci +1

  Szeretem a monológjait.

 • Marija Berta
  Marija Berta Před 2 měsíci +1

  Köszönöm. Egyet érték. Nagyon világossann elmondta, üdvözletel maradok hü halgato.

 • Fischer David
  Fischer David Před 2 měsíci

  Pont ezen gondolkodtam a napokban...Sinkronizitàs?Köszönöm az adàst sokat segit rendet rakni a gondolataimban.🙂👍

 • Krisztina Gombos
  Krisztina Gombos Před 2 měsíci +4

  Penge élesek a monológjai! És igenis mindannyian így működünk, csak különböző méretű fogaskerekek vagyunk a rendszerben. A többségnek nincs semmilyen lehetősége a ki ugrásra, nincs kísértés...
  De ha lenne, ő maga is egyre nagyobb parazita lenne. Mert semmi nem elég!
  Fut egy olyan program, hogy biztonság egyenlő sok pénz.
  De még az is lehet hogy ez is csak egy illúzió...🤔

 • Ferencné Prágai
  Ferencné Prágai Před 2 měsíci

  Köszönöm!❤🤍💚

 • András Deák Bárdos
  András Deák Bárdos Před 2 měsíci +2

  Kedves István! A meglopatás szóhasználat újszerű, de kicsit szokatlan. A Zsarolás különböző finomabb és keményebb változatairól van szó valójában. A finomabb zsarolási változatok, amikkel észrevétlenül irányítanak az ármány technológia profi kategóriáiba tartoznak. Itt elég csak kicsit hibáznod, pl a nemtudás vétkébe keveredned, vagy elfogadni jogtalan előnyöket stb. A nyilvánvaló zsarolások lehetőségéhez, már bűnt kell elkövetned, mint pl a korrumpálhatóvá kell válnod, nem jogos, aránytalan előnyökhoz kell jutnod, vagy erkölcsi, jogi bűnöket kell elkövetned, valamiért cserébe. A lényeg ott van, amit az elején mondtáli eladod a lelked és kérnek cserébe valamit. Valójában ez még egyszrübben fogalmazva, hibát követsz el és ezáltal fogható, zsarolható leszel. Eltávolodsz az erényektől, az értékeidtől, a lelked nagyszerűségétől, valami hitvány, tévesen előnyösnek vélt dologért cserébe. Ez a sátán általi megkisértésnek a lényege. Nagyon jól elemzed, hogy a komoly közéleti, politikai, vagy globális hálózati szinteken nem tudsz előrre jutni, ha nem vagy fogható, zsarolható. Ez ott alapfeltétele az előre jutásnak. Tehát etikus alapú beépülés nem lehetséges a rendszer felső szintjeibe. Ha pedig átmeneti felmentést szeretnél a beépülés a feljutás idejére, - ami a szervezeti szintek, mérek miatt legalább 10-20 év - közbenönkre mész lelkileg. A rendszerük belüéről nem megbontható! Saját logokai keretein belül jogi megoldásokkal, reformokkal, akár forradalmakkal támogatott fél megoldásokkal nem lecserélhető. Amíg a teljes fonákúl működő értékrendi mintájukat le nem cseréljük és társadalmi méretű immunítást nem szerzünk az ármány technológiájuk ellen, addig képesek lesznek újra és újra visszatérni az irányításba.
  A legnagyobb esélye egy olyan képletű megoldásnak van, hogy vannak időszakok, amikor önszántukból is átalakítják a hálózat elemeit, amikor a leggyengébbek (pl háborúk rendszerváltások stb idején, mint amilyen korszak most van) és akkor egy külső alternatív, párhuzamosan építkező jól felkészült, megfelelő szellemi, értékrendi, morális alapokkal rendelkező részletekig kidolgozott Új Világ be tud lépni a helyükre. A Szakrális Magyarország egy ilyen részletesen kidolgozott megoldással rendelkező Bárka program. Kidolgozott az Életet maximálisan támogató, természetanalóg értékrenddel, Új Társadalmi Szerződéssel, és az ehhez illeszkedő mindenapi kenyerünk megteremtésére alkalmas szakterületi programokkal.

 • Lajos Zsigmond
  Lajos Zsigmond Před měsícem

  Köszönöm ❤️😊🙂

 • Brigitta Ivancson
  Brigitta Ivancson Před 2 měsíci

  Köszönjük!😊

 • Bibor Folyok
  Bibor Folyok Před 2 měsíci +7

  Drága Jakab úr.
  Utopia amit szeretne.
  Szeretem a műsorait , plane Drabik professzorral beszelgeteseiket.
  🧡

 • András Varga
  András Varga Před 2 měsíci

  Társadalomtudományi szinten is megvan ez a fogalom, ELSAJÁTÍTÁS, ez alapján lehet megmondani hogy milyen társadalmi felépítés működik egy teljesen ismeretlen szigeten, ha arra vetődnél. Nagyszer a monológ, élmény volt MINDEN SZAVÁT HALLGATNI. Köszönöm!!

 • set Off
  set Off Před 2 měsíci +2

  Köszönöm !

 • Gyöngyi Forgács
  Gyöngyi Forgács Před 2 měsíci +2

  Szerintem azért ismétlődnek újra és újra az egyre hajmeresztőbb próbatételek, hogy végre letegyük a vizsgát és összefogjunk és kiálljunk egymásért. Eddig alig történt ebbe az irányba valami, ezért jönnek egyre nagyobb sallerek... 😂
  Nagyon tetszik a 'Fenntartható visszafejlődés' mozgalom, ők èpp azt teszik a gyakorlatban, amiről csak elmélkedik mindenki. Esetleg egy interjú Sipos Misivel örvendetes lenne.🥰

 • István Vári
  István Vári Před 2 měsíci +1

  Köszönöm!

 • Raptor maszk fejű pszichopata
  Raptor maszk fejű pszichopata Před 2 měsíci +3

  A hatalom mindent bevet hogy hazugságokkal a jó szerepében tetszelegjen mikor minden erejével az emberek ellen dolgozik és kizsákmányolja őket.

 • Torkos Marcsi
  Torkos Marcsi Před 2 měsíci

  ❤️🙏❤️🙏

 • Judit Gombos
  Judit Gombos Před 2 měsíci +1

  Fantasztikus, köszönöm,!

 • Ferenc fónyad
  Ferenc fónyad Před 2 měsíci +3

  köszönet!

 • Erzsébet Szilveszter Péterné

  Kedves István! Mivel Isten a latoroknak is megbocsájt, miért gondoljuk, hogy kevesebb lesz a lator a világban? Nem ezért vannak a pusztulások? Nem ez adja az örök változást a világban? Ez Isten terve lenne, vagy egy alma lopása? Ennélkül mindig a mennyországba élnénk? De jó lenne tudni a kivezető utat! Mély tisztelettel:. Erzsébet

 • N.Andrea V.Andris
  N.Andrea V.Andris Před 2 měsíci

  A bajok egyik forrása : Prédikátor 8:9 , Jeremiás 10:23 , Megoldás : Máté 6.33 ! Lukács 4:43 Csia Lajos ford . ,Új világ fordítás 2.) Szektákra valóban nincs szükség ( kat . prot .egyházak ), de gyülekezetre igen ( lásd pl. Cselekedetek 9:31 stb. ) Vajon melyik ma az igazi ?..mert megtalálható !

 • Anikó Kovács
  Anikó Kovács Před měsícem

  "Szeresd felebarátodat, mint magadat." (Mt 22,38-39)...
  Lsd feljebb a PETÍCIÓ!!!
  KIS LÉPÉSBEN ELŐRE!!! ❤️🇭🇺❤️

 • maria imre
  maria imre Před 2 měsíci +1

  Tokeletesen egyetertek Onnel!

 • Terepszemle
  Terepszemle Před 2 měsíci +11

  Köszönöm ❤️

 • B Lajos
  B Lajos Před 2 měsíci +9

  Ezekből hiányzik minden ami Emberré tette az Embert. Tehát érzelem nélküli, felelősséget sosem vállaló és teremtésre, alkotásra képtelenek. Viszont elmélyűket felturbózták. Megoldás csak a TUDATOSODÁS. Ez benne van a TEREMTÉSBEN. A HITÜNK AMELY MEGMENTI AZ EMBERISÉGET. Ök azért vannak. hogy MI fELÉBREDJÜNK. TISZTA TUDAT.

 • Orosz Zsolt
  Orosz Zsolt Před 2 měsíci +1

  Az emberek várják az igazságot.
  De valóban tényleg akarják-e?
  Ha megkapják, tudnak-e vele mit kezdeni?
  Vagy sokkal jobb, ha álomvilágban élnek tovább?
  És mi lesz, amikor mégiscsak fel kell ébredni?
  Sikerül, vagy szertefoszlanak mint egy álom?

 • C Blaze
  C Blaze Před 2 měsíci

  ❤️

 • Gézáné Renge
  Gézáné Renge Před 2 měsíci +1

  Kedves István. Minden gondolatoddal egyetértek. Szerintem mindannyionknak körül kell nézni otthon, és felírni, hogy mennyi felesleges holmink van, amit reklámok hatására vettünk meg. Ez után gondolkodjunk el, hogy mit tehetünk a kizsákmányolásunk ellen. Jó lenne megokosodni. Köszönöm az eszmefuttatásodat.

  • Luca Farkas
   Luca Farkas Před 2 měsíci

   A szkitát ne irjátok ! Igaza van. Igy tudni fogják kik az ellenállók. Pócs Alfréd ezt miért javasolja? Irjatok be mást.

 • Ilonka Ibolya Erdei
  Ilonka Ibolya Erdei Před 2 měsíci +1

  Remélem sokan felébrednek , ha eddig még csukott szemmel jártak, ez a videó igazán mindent elmond.......... ébresztő emberek.........vagy nekünk ......befellegzett. Kedves Jakab István.......hálás köszönet........Isten óvja Önt.......erőt , egészséget ....és Isten áldását kívánom Önnek ........további jó munkát. Szeretettel üdvözli Erdei Ilonka Ibolya.🌹

 • attila orgován
  attila orgován Před 2 měsíci +1

  tisztelt Jakab úr, amíg nem tudja hogy Sátán kicsoda, addig hiába lát meg jól dolgokat, az egész semmit se ér. de még nem késő önnek sem tájékozódnia. habár nem sok esélyt látok arra hogy ebben az életben megtudja az igazságot

 • Janos Szentpéteri
  Janos Szentpéteri Před 2 měsíci

  Kedves István! Nem az emberekkel volt van a gond.

 • Manuel Friedmann
  Manuel Friedmann Před 2 měsíci +1

  👍🙏🍀

 • Csubák László
  Csubák László Před 2 měsíci +3

  A "meglopatás" az anyakönyvi kivonattal kezdődik, amikor lajstromba vesz a RABSZOLGATARTÓ állam.

 • Helga Kabály
  Helga Kabály Před 2 měsíci

  💕

 • Zsolt Nagy
  Zsolt Nagy Před měsícem

  Nagyon Köszönjük!

 • Magdolna Sándor
  Magdolna Sándor Před 2 měsíci

  Világos gondolatok , ismerős dolgokról, megtörtént dolgokról tervezet jövőnkről, mert a jövőnket már megtervezték és a félelemre épűl, mert tudják, hogy tudatos ember kevés... Ahogyan a szeretet is az isteni erő is bennünk van, de nem működik tetteink nélkül ez a szer, ha tudatosulna sokunkban szer-tettekkel a szere , de csak szerre a világ jöhetne ellenünk és nem győzhetne...💖

 • József Jámbor
  József Jámbor Před 2 měsíci

  👍🌏😇

 • LÁSZLÓNÉ IMRE
  LÁSZLÓNÉ IMRE Před 2 měsíci +2

  Jakab Pisti, én éltem Kádár alatt és tudom, meg volt félemlítve a nép, ki KELLET vonulnia május elsején, nem önként mentünk!!! (iskolásként én is) Nem helyénvaló az "istenadata nép"-et degradálni!!! Nagyon-nagyon sokan - azok után ami történt!!! - nem mertek nyíltan szembeszállni! ...de tisztába voltak azzal, mi történik. Aztán kezdett a dolgozó ember is gyarapodni, lettek céljai, tudta, hogy el tudja tartani a családját, volt jövőképe, és már kevésbé fogalakozott a lázadás gondolatával.

 • szilvia selmeczy
  szilvia selmeczy Před měsícem

  Ez egy nagyon tanulságos monológ.....!!!

 • Mindfulness
  Mindfulness Před 2 měsíci

  Így van!

 • László Milkovics
  László Milkovics Před 2 měsíci +7

  Szeritem hatalmas nagy változások lesznek

  • Giulia Aràmis
   Giulia Aràmis Před 2 měsíci

   @Ab's igen valahogy igy làttom èn is

  • Gergely Buzasi
   Gergely Buzasi Před 2 měsíci

   Ez fájt.

  • Frank GRAND T
   Frank GRAND T Před 2 měsíci

   egy elindítja a jót , ... a többi , harmonizál vele . Felerősíteni , és mehet a mennyei légrétegbe .

  • Virág Nemes
   Virág Nemes Před 2 měsíci +1

   Sajnos nem lesz pozitív

  • Giulia Aràmis
   Giulia Aràmis Před 2 měsíci +3

   Remélem pozitív lesz

 • Istvanne Varju
  Istvanne Varju Před 2 měsíci

  Nagyszerű gondolatok....e téren helyen vagyok.
  Regényt tudnék ìrni, sokat szövegelni, de nem teszem...
  2020 szeptemberétől óriàsi tapasztalattal rendelkezem.Belementem egy gócfeltàró vizsgàlatba.. ne tegyétek, ha nem ajarjàtok leròvidíteni èleteteket.
  Folyton azon filózom,hogy tudok kilèpni e gépezetből...élve!
  Köszönöm Istenem, hogy segítesz nekem..

 • Splendor - Jewellery, Daniel Nagy

  Szép gonolatok. Tetszik.

 • Krisztina Petranyi
  Krisztina Petranyi Před 2 měsíci

 • Zoltan Gyongyosi
  Zoltan Gyongyosi Před 2 měsíci

  👍

 • Lakatos Lajos: Esély- Egyenlőség Vlog

  Áldjon az úr testvérem

 • Gabriella Keleti
  Gabriella Keleti Před 2 měsíci