Tap to unmute

„Meglopatott” civilizációk - Jakab István monológja

Sdílet
Vložit
 • čas přidán 8. 09. 2022
 • Tudták-e a korábbi, bukott civilizációk, hogy el fognak pusztulni? Ha igen, próbáltak-e tenni ez ellen valamit? Mi most ebben a pillanatban vajon merre tartunk?
  Egy biztos, hogy sokan az elmúlt évtizedekben már tudatosan változtatni akarunk. Kollektívan érzékeljük ugyan a korábbi letűnt civilizációk összeomlásának energiáját, de nem lehet, hogy most kivételesen mégsem a pusztulás felé menetelünk, hanem egy újjászületésben vagyunk? És egyáltalán nem mindegy, hogy minek látjuk ezt most!
  Ha a végét látjuk a játéknak, akkor utolsó pillanatainkat élve tovább mélyíthetjük a nehézségeinket. Ha viszont arra vagyunk tudatosak, hogy most éppen megújítjuk és egy minőségibb, magasabb, istenibb tudati szintre emeljük civilizációnkat, akkor nem a pusztulás, hanem az új alapok lerakása lebegjen minden cselekedetünk előtt! De még ha távoznunk is kell, mostani cselekedeteid döntik el, hogy hol, miként folytatod!
  De mi is az a meglopatás? Mit jelent az, hogy meglopatott civilizáció vagyunk? Valóban minden civilizáció közös mozgatórugója a meglopatás lenne? A mephistói gondolat, miszerint bármikor megvásárolható az emberi lélek, az ego, a döntéseink és minden, ami szentség, tudomásul kell vennünk, hogy kivétel nélkül mind a Jóisten teremtményeihez tartoznak…
  Jakab István monológja

Komentáře • 0

 • Neubauer Valeria
  Neubauer Valeria Před rokem +16

  István, az eddigi egyik legjobb beszéded. Köszönöm! 💜

 • Liquid Gold Bee Removal Service

  Köszönöm a magyar nép nevében is, és remélem sok nyitott fülre és befogadó agyra fog találni az üzenet!

  • Luca Farkas
   Luca Farkas Před rokem +2

   Szkitát ne irjatok be. Pócs minek propagálja ? Evvel tisztában lesznek, ki a máskép gondolkodó! Ez tév útra vezet.

 • Józsefné Bosák
  Józsefné Bosák Před rokem +41

  Köszönöm szépen a monológját, kedves István.✨🙂✨🙏✨❤️✨

 • vanettova
  vanettova Před 11 měsíci

  Csodálatos zárszó a végén! Isten nélkül nem megy, csak alázatosan felé fordulva, és Ő meghallgat. Köszönöm.

 • Ambrus András Kováts
  Ambrus András Kováts Před rokem +12

  Kedves István!
  Köszönöm, régóta követem a VN tévét, ez most nagyon tetszett. Faust-hoz és a kisgömböchöz engedj meg még egy gondolatsort Saint Exupéry-től, hogy miért is pusztulnak el a fejlett kultúrák, civilizációk. Van egy belső tényező is, alelki-szellemi-testi eltunyulás
  "És hosszú sétáim alatt jól megértettem, hogy az én birodalmam kultúrája nem az ételek, hanem a követelmények minőségétől, meg a buzgalomtól függ.
  Nem birtoklás, hanem adás.
  Kulturált ember mindenekelőtt az a kézműves, akiről itt szólok, aki munkája tárgyában újrateremti önmagát, és ennek fejében örökéletű lesz, nem fél többé a haláltól... Kulturált az is, aki harcol, és az országért adja magát cserébe. Ellenben emennek semmi haszna belőle, hogy kalmároktól vásárolt fényűző portékákkal veszi magát körül, és szemét csak tökéletes műalkotásokon legelteti, ha előzőleg ő maga semmit sem alkotott. Ismerem én azokat az elkorcsosult fajokat, amelyek már nem írják a verseiket, csak olvassák őket, nem művelik többé a földjüket, hanem kizárólag rabszolgákra bízzák magukat.
  Teremtő nyomorúságukban Dél homoksivatagjai ellenük szülik szüntelenül az életerős törzseket, amelyek egy napon feltámadnak, és elindulnak holt gazdagságuk meghódítására.
  Nem szeretem az eltunyult szívűeket.
  Akik semmit sem cserélnek el magukból, nem lesznek semmi sem. Az élet elszáll, és nem segíti őket a beérésben. Az idő úgy folyik el számukra, mit a marék homok, és megfeledkezik róluk. Ugyan mit adhatok át nevükben Istennek?" (A. de Saint-Exupéry: Citadella)

 • Villő Erdei
  Villő Erdei Před rokem +20

  Drága Jakab István! Nagyon szépen köszönjük a Magyar nép nevében, a mindig féltéssel, és csodával határos rálátással és gondolkodással való beszédét! Már nagyon hiányzott! Jó egészséget kívánok,önnek és Drága Dr.Drábik Jánosnak! Óriási tisztelettel és szeretettel!❤🇭🇺🙏🏻🕊🕊🕊

  • Mária Bükkszegi
   Mária Bükkszegi Před rokem +2

   Olvasom sok elismerő szót A probléma az ezt a folyamatot nem Csak nézz hanem lát is az tudja van aki ébred valakit ágyúdörgés el sem lehet felébreszteni rendre hallgatom az okos szavakat de kézzelfogható megoldás Az hol van hol marad akinek van vagyona azt be tud szállni egy közösségbe de többeknek más vagyona nincs csak a lakása hova menjen nem tud gazdálkodni Kivel fog jön össze jó kezdeményezésnek tartom hogy a gazdákat segíti pénzzel Hogy tudjanak takarmányt venni

 • Marianna Gräffné Szegedi

  Kedves Jakab Úr! Nagyon szeretem a monológjait. Erőt ad és megnyugtat a közös világlátásban. Köszönöm szépen. Szeretettel teli és egészségben gazdag életet kívánok!

 • Lix Francesca Ildikó
  Lix Francesca Ildikó Před rokem +19

  Üdvözletem. Nagyon szerény monológ volt és érthető! Örömmel látom, hogy nagy fejlődésen megy át pozitív értelemben! Szerencsére én is!
  Köszönöm, hogy térítés nélkül nézhetem a nagyon fontos, hasznos előadásaikat!
  Jó egészséget! ( mindenkinek) és ébredést ebben a lélektelen világban!
  Jól mondta, hogy Isten mindenkit egyformán szeret! Mi nekünk az a dolgunk, hogy ha ezt nehezen tudjuk is gyakorolni de legalább nem bántsuk azt akit nem szeretünk! Köszönöm.

 • Kata Pék
  Kata Pék Před 8 měsíci

  Köszönöm szépen a közérthető realitást!🙏

 • Beata Vakulya
  Beata Vakulya Před rokem +3

  Köszönöm István! Munkád felbecsülhetetlen értékű.Hiszem,hogy végül minden,a lehető legjobban elrendezôdik.

 • nagy ricsi
  nagy ricsi Před rokem +25

  Nagyon kellett már ez a videó, Dr Drábik urat is hiányolom már nagyon. Köszönet illeti a videóért , jó egészséget.

 • Gáborné Szabó
  Gáborné Szabó Před rokem +5

  Kedves István ! Nagy örömmel látom Önt ès hallgatom monológját.Szuper volt,mint mindig.Remènykedjünk abban,hogy a magyar nèpessègnek megjön az esze.Őrök hálám Önnek !Jó egèszsèget kívánok !

 • Ilona KiÚ
  Ilona KiÚ Před 7 měsíci

  Köszönöm szépen, Hatalmas csodálattal ámulva hallgatom, Isten legyen velünk, áldás .

 • Kata Joos
  Kata Joos Před rokem +44

  szeretem hallgatni es nagyon fontos beszelni az embereknek ....nincs oszinte informacio , nincsenek oszinte beszelgetesek egymas kozt !! ezert kell ez a monolog !! koszonjuk

 • Erika Varga
  Erika Varga Před rokem +13

  Köszönöm!🙏Ilyen magyarázatból aki nem érti a lényeget, az soha nem is fogja. 😔

 • Sánd Pinti
  Sánd Pinti Před rokem +2

  Isten áldja meg önt, és mindannyiunkat,köszönöm a Székelység nevében, minden elbeszélése hasznos és tanulságos a számomra! Mindig megosztom minden anyagát, hogy aki akar ébredjen és tanulhasson belölle! Áldás önre! És minden emberre! Öseink nyomdokaiba lépve, Istent tanulom és hiszem!

 • Katarina Rogge
  Katarina Rogge Před rokem +6

  Óriási! János! csak köszönhetni tudjuk Neked ezt a nagyon sokrétü eszmefuttatást!!!🙏🙏🙏🙏🙏
  MINDEN fontos(ság), amiböl megérthetjük ezt a mai szörnyüséget, elmondattatott, bemutattatott általad!👌👌
  Nagy koponya vagy-ezt már régen látjuk🔥❤️ !! Magasra tartod a gondolkodás, a felvilágositás fáklyáját🔥🔥ez igen nagyra becsülendö!👍👍
  Sok elismerö, szeretö üdvözlet Hamburgból🌹🙋🌹Katalin 72 éves tisztelöd

 • Gyöngyi Halászné
  Gyöngyi Halászné Před rokem +4

  Köszönöm szépen az elgondolkodtató videóját István!Kiváncsian várom a videóit,és követem!Sajnos nagyjaink a Pénz Istenének hódolnak és nem hiszik el,hogy mennek a levesbe ahogy mondta előtte!

 • András Varga
  András Varga Před rokem +1

  Társadalomtudományi szinten is megvan ez a fogalom, ELSAJÁTÍTÁS, ez alapján lehet megmondani hogy milyen társadalmi felépítés működik egy teljesen ismeretlen szigeten, ha arra vetődnél. Nagyszer a monológ, élmény volt MINDEN SZAVÁT HALLGATNI. Köszönöm!!

 • András Deák Bárdos
  András Deák Bárdos Před rokem +3

  Kedves István! A meglopatás szóhasználat újszerű, de kicsit szokatlan. A Zsarolás különböző finomabb és keményebb változatairól van szó valójában. A finomabb zsarolási változatok, amikkel észrevétlenül irányítanak az ármány technológia profi kategóriáiba tartoznak. Itt elég csak kicsit hibáznod, pl a nemtudás vétkébe keveredned, vagy elfogadni jogtalan előnyöket stb. A nyilvánvaló zsarolások lehetőségéhez, már bűnt kell elkövetned, mint pl a korrumpálhatóvá kell válnod, nem jogos, aránytalan előnyökhoz kell jutnod, vagy erkölcsi, jogi bűnöket kell elkövetned, valamiért cserébe. A lényeg ott van, amit az elején mondtáli eladod a lelked és kérnek cserébe valamit. Valójában ez még egyszrübben fogalmazva, hibát követsz el és ezáltal fogható, zsarolható leszel. Eltávolodsz az erényektől, az értékeidtől, a lelked nagyszerűségétől, valami hitvány, tévesen előnyösnek vélt dologért cserébe. Ez a sátán általi megkisértésnek a lényege. Nagyon jól elemzed, hogy a komoly közéleti, politikai, vagy globális hálózati szinteken nem tudsz előrre jutni, ha nem vagy fogható, zsarolható. Ez ott alapfeltétele az előre jutásnak. Tehát etikus alapú beépülés nem lehetséges a rendszer felső szintjeibe. Ha pedig átmeneti felmentést szeretnél a beépülés a feljutás idejére, - ami a szervezeti szintek, mérek miatt legalább 10-20 év - közbenönkre mész lelkileg. A rendszerük belüéről nem megbontható! Saját logokai keretein belül jogi megoldásokkal, reformokkal, akár forradalmakkal támogatott fél megoldásokkal nem lecserélhető. Amíg a teljes fonákúl működő értékrendi mintájukat le nem cseréljük és társadalmi méretű immunítást nem szerzünk az ármány technológiájuk ellen, addig képesek lesznek újra és újra visszatérni az irányításba.
  A legnagyobb esélye egy olyan képletű megoldásnak van, hogy vannak időszakok, amikor önszántukból is átalakítják a hálózat elemeit, amikor a leggyengébbek (pl háborúk rendszerváltások stb idején, mint amilyen korszak most van) és akkor egy külső alternatív, párhuzamosan építkező jól felkészült, megfelelő szellemi, értékrendi, morális alapokkal rendelkező részletekig kidolgozott Új Világ be tud lépni a helyükre. A Szakrális Magyarország egy ilyen részletesen kidolgozott megoldással rendelkező Bárka program. Kidolgozott az Életet maximálisan támogató, természetanalóg értékrenddel, Új Társadalmi Szerződéssel, és az ehhez illeszkedő mindenapi kenyerünk megteremtésére alkalmas szakterületi programokkal.

 • Iveta
  Iveta Před rokem +30

  Nagy szeretettel figyeljük Slovakiáról. Koszönyük, hogy van nekünk ♥️

  • Zsolt Mihály
   Zsolt Mihály Před rokem +10

   Felvidékről!

  • Iveta
   Iveta Před rokem

   @Zsolt Mihály Mi Slovákiáról. Te nem tudom honnan. Szép napot kívánunk!!!

  • Torkos Marcsi
   Torkos Marcsi Před rokem

   Nem a magyar rész?

  • Zsolt Mihály
   Zsolt Mihály Před rokem +4

   @Iveta Ne fárasszuk egymást! Legyen neked szlovákiád! Szép napot!

  • Iveta
   Iveta Před rokem

   @Zsolt Mihály Úgy legyen. Már egyszer poróbaltad. Neked is szép napot kívánok. ♥️🍀

 • A. B.
  A. B. Před rokem +1

  Nagyon szép monológ volt István! Köszönöm.

 • Zoltán Faragó
  Zoltán Faragó Před rokem +14

  Minket a "devizahitellel" loptak meg, 2013 óta nem fizettünk, hanem pereskedtünk. Első, majd másodfokon is vesztettünk. 1.4 millió a bírosági eljárás, amire kértünk részletfizetést. Nem kaptuk meg, csak akkor, amikor 500 ezret egyben átutaltunk az adóhivatalnak. Ugyanis azt nem mondták, hogy 1 millió alatt automatikusan jár 12 havi részlet. És miért nem mondták? Mert hátha egyben befizeti az ember. A "hitelünk" 12 millió volt 2008-ban. 2013-ra 8.7 milliót fizettünk vissza kamatra és kezelési költségre. Jelenleg 35 millióról próbálunk megegyezni a faktoringgal. Ebből 13 millió késedelmi kamat, ami folyamatosan növekedik. Jelenleg sem a bíróságon, sem a kúrián nem lehet pert nyerni. Nincs jogszabály amit ne tudnának nekik megfelelően értelmezni. Az EU bíróság ajánlását nem veszik figyelembe. Hát minket (és pár százezer adóst) így lopnak meg. Az ajánlatuk a következő volt: 179 hónapig, havi 197 ezer. És sokan azt mondják, ez még egy jó ajánlat. (?????). Mert albérletet sem találni ennyiért. Lehet. De mi soha nem vettünk fel ennyi pénzt, valamint 68 éves leszek????? a végén. Ismétlem, több százezer ember érintett (csak) ebben, de soha nem álltak össze kritikus tömeggé, hanem inkább a hónap végén üres zsemlét esznek, és remegnek a munkahelyük miatt, és fizetnek, mint a katonatiszt. Már Kínában is milliók nem fizetik a hiteleiket, nálunk meg............Ennek az országnak vége. Apósom - aki tavaly halt meg covidban - mondta mindig: ez az ország egy pöcegödör lett, 100 év, és nem leszünk a térképen. Kilopják alólunk a földet is.

  • Rohonczi Ottó
   Rohonczi Ottó Před 11 měsíci +1

   Ez így igaz. Főleg az ilyen fotel forradalmár videoktol, mert kedvelem az úriember jó műsorai vannak, de megoldás helyet nem is értem miről beszél, amikor az ilyen monologokat fel teszi. Inkább az jön le, hogy ki van és ő is azt szeretné tudni, na akkor most mi a megoldás, mert láthatóan nem tudja.

 • Erzsebet Fodor
  Erzsebet Fodor Před rokem +100

  Már hiányoltam! Szeretem az eszme futtatasait. Egyszerűen, közérthetően mondja el ami minden ember számára érthető. Ez nagyon fontos mivel változás csak akkor várható ha minden ember tisztán látja az igazságot. Sajnos sokan el sem hiszik mert nem ismerik az összefüggést.

  • Mária Kurucz-Sárközi
   Mária Kurucz-Sárközi Před rokem +17

   Olyan sosem lesz, hogy mindenki megértse, felébredjen.
   Sajnos ôk vannak többségben, akik nem értik, sôt olyanok is vannak, akik nem is akarják érteni. 😥

  • Gizella Laszlo
   Gizella Laszlo Před rokem +7

   Énis csatlakozom hozzád mert egyet értek veled amit le írtál az úgy is vann. Köszönöm szépen .Minden jót kívánok neked és mindenkinek.

  • B Lajos
   B Lajos Před rokem +2

   AJÁNLOM cikkeimet a FACEBOOKON aTiszta Lélek B lajos

 • Steeeve
  Steeeve Před rokem +1

  Erőt Egészséget druszám néked és Szeretteidnek is! 🙏

 • Zsolt Fenyvesi
  Zsolt Fenyvesi Před rokem

  Jó reggelt kívánok! Természetesen jobb később, mint sohasem. Köszönöm a kíméletlen őszinteségét.

 • A. Y.
  A. Y. Před rokem +1

  Köszönöm szépen a műsort! Jakab úr maradjon velünk!

 • György Nagy
  György Nagy Před rokem +3

  Lépj ki a rendszerből, térj meg és élj egy tiszta életet, vagyis szeress!

 • Pista Kolcsar
  Pista Kolcsar Před rokem +8

  Köszönöm a beszédet, marad a remény 🙏

 • Bibor Folyok
  Bibor Folyok Před rokem +8

  Drága Jakab úr.
  Utopia amit szeretne.
  Szeretem a műsorait , plane Drabik professzorral beszelgeteseiket.
  🧡

 • polivi67
  polivi67 Před rokem

  Köszönöm Ezt a hosszú videót , Sok sok értelmes igazságot mondtál el , Sajnos a többség nem nézi az ilyen témákat, ezért maradnak tudatlanok, értelmetlenek . Ezért nem jutunk Mi mint kicsit értelmesebb emberek Tovább ebből az elnyomásból , stb... Köszi a gondolatokat !!

 • Beatrix Samu
  Beatrix Samu Před rokem +13

  Isten pedig nem hagyhat el senkit, hiszen az élő lélek mindannyiunkban benne van. Mind egyek vagyunk benne.

 • Csubák László
  Csubák László Před rokem +4

  A "meglopatás" az anyakönyvi kivonattal kezdődik, amikor lajstromba vesz a RABSZOLGATARTÓ állam.

 • József Nyéki
  József Nyéki Před rokem +7

  Nagyon tetszett tartalmas, hasznos volt. Én is így látom, hit nélkül szürke és élettelen lenne világunk.

 • Gábriel Gyógyír
  Gábriel Gyógyír Před rokem +2

  Köszönet.
  Szeretet közösségek és szeretet terek építése, miközben a saját kisebb életterünk is szépítjük. Ennyi.

 • Márta Benczik
  Márta Benczik Před rokem +46

  Új helyszín? Ez sokkal jobb. Örülök, hogy végre hallom! Nekem is eszembe jutott az a dőre kérdés, hogy a csilliárdosok is beteszik a közösbe a pénzüket? Mert akkor minden rendben, mindenki gazdag lesz! Ez csak vicc!
  Az utolsó fillérig kiveszem a nyugdíjamat azonnal, mindenhol kp-val fizetek. Lehetőség szerint magyar vállalkozónál vásárolok. Én ezt tudom megtenni.

  • magdalena szöcs
   magdalena szöcs Před rokem +7

   nagyon helyes, mar regota igy kellett volna ;-)

  • Gertrud Kluibert
   Gertrud Kluibert Před rokem +7

   @magdalena szöcs Nagyon egytértek Önnel! Sok kicsi lépés is sokra tud menni!

  • Hőstermelő
   Hőstermelő Před rokem +1

   A készpénzes fizetés kiváló ötlet. Még pár ötlet: 1.közösségi oldalak lehetőség szerinti mellőzése. 2.okostelefon lehetőség szerinti mellőzése (helyette nyomógombos, vonalas) . 3. 5G jövőbeli mellőzése. 4.reklámok figyelmen kívül hagyása.

  • Márta Benczik
   Márta Benczik Před rokem +1

   @Hőstermelő köszönöm szépen!

 • Istvánné Tricz
  Istvánné Tricz Před rokem

  Nagyon szép volt István , ahogyan előadtad , láttam a lelkedből mondtál mindent . IGEN CSAK AZ FOG ÉLNI AKI MOST ALIG .. DE eljön az az idő amikor minden helyre fog állni . Sátán minden gonoszsága , tetteit cselekedeteit , hordozója semmi válik !! Örök kárhozatra , térjetek meg emberek !!! , Isten már közöttünk van , Ámen Allelúja .

 • Róbert Szekeres
  Róbert Szekeres Před rokem

  "Hagyj fel a vallás minden változatával, s hódolj meg egyedül Énelőttem! Én megszabadítalak minden bűnös visszahatástól, ne félj!" - B.G. 18/66

 • János Kató
  János Kató Před rokem

  Köszönöm! Örülök, hogy ilyen megfogalmazásban hallhattam mindezeket...

 • magdalena szöcs
  magdalena szöcs Před rokem

  Nagyon jo, mint mindig ;-) Milyen kar, hogy nincs aliras, akkor lefordithatnak a nemet barataim is. Köszönet

 • Gyöngyi Forgács
  Gyöngyi Forgács Před rokem +4

  Szerintem azért ismétlődnek újra és újra az egyre hajmeresztőbb próbatételek, hogy végre letegyük a vizsgát és összefogjunk és kiálljunk egymásért. Eddig alig történt ebbe az irányba valami, ezért jönnek egyre nagyobb sallerek... 😂
  Nagyon tetszik a 'Fenntartható visszafejlődés' mozgalom, ők èpp azt teszik a gyakorlatban, amiről csak elmélkedik mindenki. Esetleg egy interjú Sipos Misivel örvendetes lenne.🥰

 • Olga Bercsi
  Olga Bercsi Před rokem +1

  Köszönöm! Hála ,Hála,Hála! A vége csodálatos ! Megtértem,érzem szeretve vagyok. Velem vannak a segítőink,ha nem jó fele megyek érzem terelgetnek,néha löknek,gáncsolnak,de nem azért mert bántani akarnak,azért jogy az utamra segítsenek,Érzem Isten a tenyerén hord! Elmegyek a templomba,vettem úrvacsorát. Olyat álmodtam hogy amikor a kicsi kocka kenyeret a számba vettem,hatalmasra ropogós illatos meleg ,finom kenyérré nőtt a kezemben. Bűnömet megvallom ,megbocßájtom magamnak,általa növekedik a hitem ,megnő,de gyakorolni tenni kell folyamatosan,odafigyelve,átgondolva megérlelni a csendben ,ott belül,igen mert bennünk van minden ,ott a megoldás.Mi vagyunk saját magunk orvosai ,gyogyítói.
  Belső csend nélkül nem megy.
  De mindenki képes elvonulni önmagába,megtalálni azt a belső istenit aki erőt ,bátorságot ad!
  Köszönöm az előadást! Hálas vagyok a sok jó gondolatért,bátorításért,és az alazatos útmutatásért.
  Áldás van velünk!

 • Lajos Kiss
  Lajos Kiss Před rokem +8

  Nagyon jó összefoglaló, köszönet érte!
  Szerintem megoldás nincs, leginkább azért, mert a "meglopatás" a földi élet alapja. Ezen a helyen, ebben a formában csak így működik az Élet, azaz Isten megnyilatkozása, ezért hagyjuk magunkat önként "meglopatni". Élni akarunk.
  A természetben, állatok, növények közt ugyanezen törvények alapján maradhat fenn az egyed és a csoport is, a többi rovására, mi csak lemodellezzük egy magasabb tudatszinten, sokkal hatékonyabban.
  Nem tartom megvalósíthatónak a Mennyei Királyság átfordítását ebbe a fizikai létbe, az ottani törvények itt nem működnek. Persze optimalizálni lehetne, az ottani tudattal, ami átszivároghat, de nem véletlenül van ez letiltva. Emlékek nélkül születünk ide, ennek oka van. Talán iskola, talán börtön, de mindenképpen a tanulás a funkció, amit itt meg kell élnünk. Aki idejében rájön erre, az jól járhat, boldogságot találhat a Kék Bolygón, saját Istenképének tudatával, a benn élő Istennel motíválva. A harácsolók, élősködők feleslegesen élnek, nem tanulnak semmit. Földi királyságuk a halállal elillan.
  A lehetőséget minden újszülött megkapja, csak lázadnia kell az epigenetika ellen, fel kell ismernie, hogy az fogja vissza a fejlődését. Ezzel sok ellenséget szerez, amíg az elfogadó többség aránya nem fordul át kisebbségbe, és a lázadók nem lesznek a többség.
  Azt hiszem, csak egyéni változás lehetséges, mert a tömeg pszichológiája erősebb, mint az egyéné, és a többség ereje számít, ami viszont minőségében soha nem érheti el az egyénét. "A demokrácia a csőcselék uralma..." A magas tudatszintűek mindig kevesebben lesznek.
  Ha viszont ezek át tudnák venni a globális hatalmat, és egy legmagasabb szintű, emberiségmentő diktatúrát hoznának létre, rákényszerítve az embertömeget a fejlődésre, addig is, amíg az megérti, hogy ez az ő érdeke, akkor sikerülhetne szintet lépni.
  De a diktatúra nem Isteni fogalom, a szabad akarat a kulcsa. És az ember lusta: most fogyasztok, a következő életemben majd lemondok...
  Talán a létszámcsökkentésnek lehet hozadéka valamilyen emelkedés.
  Talán.

  • Ferenc Sófalvi
   Ferenc Sófalvi Před rokem +2

   Kedves Lajos!
   Teljes mértékben egyetértek az általad leírtakkal!
   Az én véleményem is az, hogy ezen a földön csak újabb és újabb esélyt kapunk arra, hogy megpróbáltatások árán visszaszerezzük egyénenként (lelkenként) magunknak a "paradicsomot" ahová egykor az ember Isten képmására teremtve lett. Sajnos a "gonosz" állandó közbenjárása folytán úgy tűnik, ez Isten segítsége nélkül szinte lehetetlen "vállalkozás". A legnagyobb baj, hogy az ember elfelejtkezett a Teremtőjéről és mégcsak hallani sem akar róla!
   Üdvözlettel: S. F.

 • Magdolna Sándor
  Magdolna Sándor Před rokem

  Világos gondolatok , ismerős dolgokról, megtörtént dolgokról tervezet jövőnkről, mert a jövőnket már megtervezték és a félelemre épűl, mert tudják, hogy tudatos ember kevés... Ahogyan a szeretet is az isteni erő is bennünk van, de nem működik tetteink nélkül ez a szer, ha tudatosulna sokunkban szer-tettekkel a szere , de csak szerre a világ jöhetne ellenünk és nem győzhetne...💖

 • Anikó Kovács
  Anikó Kovács Před 11 měsíci

  Kedves István! Az egyedüli, aki ennyire remél, és átadja hittel, szeretettel❤️minden jelenséget átlát, azt is, miért nem tudunk tenni. De valamit, azonkívül, hogy túlélni, TENNI KELL, AZONNAL! ISTEN SEGÍTS, HOGY MEGTÖRTÉNJEN EZ A CSODA! ÍRJUK ALÁ ERTSEY ATTILA, SZAKÁCS ÁRPÁD, KONDOR KATALIN ÉS TÁRSAIK PETÍCIÓJÁT... KICSI LÉPÉS, DE FOKRÓL FOKRA LÉPJÜNK!!! KÉREM SZÉPEN, ERRŐL IS BESZÉLJÜNK!!! ❤️🇭🇺❤️

 • Margit Tóth
  Margit Tóth Před rokem +1

  Köszönöm nagyon jól volt összefoglalva

 • Tamás Rostetter
  Tamás Rostetter Před rokem +2

  Minden elismerésem! Köszönet ....:)

 • Csaba Árgyelán
  Csaba Árgyelán Před rokem +3

  Szabad ember tud szabad energiát előálltani. Ha van szabad energiád, akkor szabad leszel. Mutasd meg hogyan legyen szabad energiánk, és szabadok leszünk. Ez a kulcsa a mai hatalom megbuktatásának. A közművektől és az egészség ügytől függünk. Ha ez a kettő kiesik a hatalom kezéből, akkor többé nincs hatalma, csak az erőszak, mi erőszakot szül.

 • Zoltánné Pataki
  Zoltánné Pataki Před rokem +2

  Hálásan köszönöm 🥰

 • Mr Gbr
  Mr Gbr Před rokem +3

  Soha, de soha ne a külvilágban keresd a megnyugvást, vagy a békét. Először magadban legyen béke! Ha a belső békédet megtalálod, akkor mindegy mi van az anyagi világodban jelen esetben. Arra figyelj hogy a belső békéd folyamatos legyen, akkor manifesztálódik a béke, szeretet az életedben. chclip.net/video/CNctSMa6Yuc/video.html ez a válasz. Áldjon mindenkit a saját „Istensége” Mert az Isten te magad vagy!!! Isten= a te tudatosságod, ami a szeretet.🙏😇 Soha nem hittem a covidban. ( 5 éve nincs tévém, rádióm és soha nem olvasok újságot ) Miért? MERT A TÖMEG INFORMÁCIÓ AZ ARRÓL SZÓL, HOGY AKI MONDATJA ELÉRJE AZT, HOGY A VÉGEREDMÉNY AZ LEGYEN AMIT Ő MEGTERVEZETT ELŐRE ) Csak szóljon a rádió a háttérbe a rádió miközben dolgozok!!!!! Pont elég ahhoz, hogy a tudatalatti bevegye az infót anélkül, hogy tudnál róla. Minden gondolat egy magvetés! A magvetés = a az ember életének megtörténésével! Magyarán amit vetsz azt aratsz. Ez törvény, maga az Univerzum törvénye. Ok okozat!!!!!! Mivel ez megrendezett szinházi darab!!! Aki beoltatta magát az belegondolt mit kapott? A legfontosabb ebben a két dologban az, hogy én ugyan az maradtam aki voltam. Aki beoltatta magát, annak megváltozhat az élete 1, 2 5, 10 év után, mivel amit kapott befolyásolja majd az életét. Aki beoltatta magát annak nincs vissza út!!! Azt kívánom minden beoltottnak, hogy legyen egészséges és élje az életét ahogy előtte! Írok egy példát!!!!!! Ha én tetoválok magamra egy képet, azt végig viszem egy életen át. Még ha 95 évig élek rajtam lesz. Ez egy gyenge példa. Mivel, ha beleszúrtak egy chippet a szervezetbe, amit majd tudnak külső emberek irányítani, vagy bármilyen biológiai kémiai szereket, amik évek múlva fejtik ki hatását, nem lesz annak az embernek saját döntése. TEHETETLEN marad!!!!! Szívből sajnálom!!!!! ui: Mindennap azt kell erősítened magadban, hogy egészséges áldott ember vagy!!!!!!! Nincs betegség!!! Ha beteg leszel az már a lelked utolsó reakciója arra, hogy nem jó úton vagy!!! Rosszak a gondolataid! 20 éve cipelsz gyászt! Vagy a szüleid rosszul bántak veled!!! Sorolhatnám! Nincs betegség kódolva a génjeinkbe!!! Minden lelki és külső tényezőkre való reakciónk váltja ki! Miben hiszel?????? Vissza tudunk kanyarodni oda, hogy mik a saját mindennapi gondolataink!!!!!!! Amit az ember lát az anyagi síkon, az egy gondolatból indult ki!!! De még ez sem igaz!!!! Már minden megvan teremtve és meg is volt!!!! Maximum felfedezték! Egy példa! Dns már a kezdetek óta van, de mi emberek hála pár kutatónak, láthatóvá tette!!! De nem azóta létezik. Nem ÉRDEKES ez a felvetés? Az atom már akkor létezett, mikor ember nem volt az univerzumban!!! Várom a válaszokat! chclip.net/video/ygJw2fjw8Jc/video.html
  chclip.net/video/E2kJRgWG6Xk/video.html.
  chclip.net/video/fMF5NnrwCek/video.html.
  chclip.net/video/Xwh6oV-w2dY/video.html szeretettel ajánlom!
  Egy kis könnyedség!!! chclip.net/video/uJUe0xwjAW4/video.html
  Kívánom legyen Hála, Áldás, Békesség, Bőség, Alázat, Megértés, Kegyelem és Szeretet az életében. Idéztem a reggeli ébredésem első pár mondatából. Köszönöm.🙏🤗
  Idézet:
  „Vessetek egy képzeleti párbeszédet ( ez saját belső beszédről van szó ) és egy cselekedet arattok. Vessetek egy cselekedetet és szokást arattok. Vessetek egy szokást és learatjátok a személyiséget. Vessetek egy
  személyiséget és learatjátok a sorsotokat. ” Mindannyiunk a képzeletünkel alakítjuk a sorsunkat.
  chclip.net/video/d_tBbOB0m-s/video.html
  HALLGASSÁTOK ÉS TEGYÉTEK MAGATÓKKÁ! Én sírok, mikor sorokat írom. Annyira egyszerű minden, csak az EGO túlbonyolítja, mert neki az a dolga. ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ÁMEN 🙏

 • Marija Berta
  Marija Berta Před rokem +1

  Köszönöm. Egyet érték. Nagyon világossann elmondta, üdvözletel maradok hü halgato.

 • Fischer David
  Fischer David Před rokem

  Pont ezen gondolkodtam a napokban...Sinkronizitàs?Köszönöm az adàst sokat segit rendet rakni a gondolataimban.🙂👍

 • Steve Fenyvesi
  Steve Fenyvesi Před 11 měsíci

  Koszonet az informaciot es Isten aldja a jo munkajat.

 • István Ádók
  István Ádók Před rokem

  Nagyok köszönjük! 👍

 • Brigitta Ivancson
  Brigitta Ivancson Před rokem

  Köszönjük!😊

 • Splendor - Jewellery, Daniel Nagy

  Szép gonolatok. Tetszik.

 • Gézáné Renge
  Gézáné Renge Před rokem +1

  Kedves István. Minden gondolatoddal egyetértek. Szerintem mindannyionknak körül kell nézni otthon, és felírni, hogy mennyi felesleges holmink van, amit reklámok hatására vettünk meg. Ez után gondolkodjunk el, hogy mit tehetünk a kizsákmányolásunk ellen. Jó lenne megokosodni. Köszönöm az eszmefuttatásodat.

  • Luca Farkas
   Luca Farkas Před rokem

   A szkitát ne irjátok ! Igaza van. Igy tudni fogják kik az ellenállók. Pócs Alfréd ezt miért javasolja? Irjatok be mást.

 • Fruzsina U
  Fruzsina U Před rokem +1

  Szeretem a monológjait.

 • Gizella Tóth
  Gizella Tóth Před rokem +7

  Igen!
  A mai világrendszer ellen az összefogás az erő!
  De kérdés, kik a bátrak?
  Össze tudnak-e fogni, hogy például ne fizessék be a számlákat, hiszen a pillanatnyi nyugalmuk többet ér...
  Ami érthető is, hiszen a legtöbben békében, és nyugalomban szeretnének élni.
  De, azért viszont tenni kell.
  Ez egy ördögi kör...
  Köszönöm hogy hallhattam!

 • Krisztian Sky
  Krisztian Sky Před rokem +6

  Mindenki aki benne van/volt ebben az egész oltás dologban, és nem fog érdekelni majd mi a kifogása akkor is meg kell halnia,itt már nincs bocsánat, csak is a kivégzés mert ezek a gonosz emberek másból úgysem értenek ! Itt jegyezném meg Isten szavait a "Beszélgetések Istennel",c. könyvből,..." Ha úgy adódik hogy mások az életed ellen vannak a megfontolásaik s gondolataik miatt,akkor nincs más választásod mint megmentened magad hiszen önmagad kell hogy a legfontosabb legyen,ezért olyat is tehetsz,tenned kell amivel meggátolhatod az ellened irányulókat" .

 • GRAND PRIX 916T
  GRAND PRIX 916T Před rokem +9

  István , tisztellek . Céljaidat , egyszerű nyelvezetedet . Ez a csapat , ki hallgat téged és hallgat rád , ... ez egy vándor csapat .
  Naponta jelennek meg jó dolgok és újdonságok is .
  A monológ , az morfondírozás is , melyre visszajelzés is érkezik , ha , hagyjuk .
  Ha, van már 3 db tanárja valakinek , aki hiteles , ... akkor , minden nap bejön és valamit , valakit meghallgat .
  Lassan többet töltjük az időt a yout" oldalon , mint , másban és mással elfoglalva .
  Lehet ezt a csatornát szeretni , hiszen , ez is szerencsehozó .
  A 3 x 15 perc , . jobb . Egymáshoz kódolva , sorba .
  Néked is veled szerencse . ( )

 • Beatrix Samu
  Beatrix Samu Před rokem +7

  Jelen korunk fő feladata az egyéni ébredésben rejlik. Minden lélek leteszi a voksát valamelyik oldal mellett, akár a negatívon akár a pozitívon. éppen ezért sem lehuzni sem emelni nem tudunk másokat. Mindenki csak saját magáért felel. Az aratasnal pedig kulonvalasztodik az emberiség s már külön folytatják azok, akik nem egy irányba haladtak.

 • janos gyori
  janos gyori Před rokem

  Sido, Astronaut című official videóját ajánlanám mindenki figyelmébe, hogy megértse a lényeget. Magyar felirattal is megtalálható Google-n,s bár nem ismerem az oldal létrehozóját, érzelmileg nagyon egy húron pendülünk.
  Ezzel együtt legyen jó és szép vasárnapja mindenkinek!

 • szilvia selmeczy
  szilvia selmeczy Před 11 měsíci

  Ez egy nagyon tanulságos monológ.....!!!

 • Orosz Zsolt
  Orosz Zsolt Před rokem +1

  Az emberek várják az igazságot.
  De valóban tényleg akarják-e?
  Ha megkapják, tudnak-e vele mit kezdeni?
  Vagy sokkal jobb, ha álomvilágban élnek tovább?
  És mi lesz, amikor mégiscsak fel kell ébredni?
  Sikerül, vagy szertefoszlanak mint egy álom?

 • Gábor Kovács
  Gábor Kovács Před rokem +16

  Ahhoz hozzászólva hogy nyugaton nehezebb az ébredés, jelenleg Nagy-Britanniában többszázezer ember írta alá azt a petíciót hogy októbertől nem fogják fizetni az áramot. Itt is ugyanúgy ébrednek az emberek és sokkal nagyobb az összefogás mint Magyarországon.

  • Ян Ван
   Ян Ван Před rokem

   Szegény emberek, ha nem fízetnek - nem kapnak áramot! Akkor hogy lesznek majd?! Kimennek az utcára rombolni mások vagyonát?!

  • karoly nagy
   karoly nagy Před rokem +1

   @Ян Ван igen

 • Ladislav Válent
  Ladislav Válent Před rokem +8

  Köszönet Istvánnak,habár
  sok újat nem tudtam meg.
  Az ember fogyasztó lett,és akar lenni
  és igy előszor dolgoznia, keresnie kell
  a pénzt,már belépett a játékba.
  Azt mondja;nem leszek jo
  ember,mert ugyis kihasználnak,
  én jól akarok élni,fogyasztani,
  mert rövid az élet.Közben az
  ujjai között csordul ki.
  A naivitás,hamis kényelemérzet
  viszi a vágóhídra.Fittyet hány
  az Anyatermészet törvényeire",
  amik tbb mil.éve érvényesek.
  Mdent elválal,csak felelőséget
  nem,tehát nem hajlandó
  Emberként"élni,és válalja a
  silány sorsát-karámba" zárva.
  Hogy szellemileg èhes marad,
  nem érdekes.
  De a mamonvilágnak is 1x
  vége lessz.🙏🙏🙏

 • Ilonka Ibolya Erdei
  Ilonka Ibolya Erdei Před rokem +1

  Remélem sokan felébrednek , ha eddig még csukott szemmel jártak, ez a videó igazán mindent elmond.......... ébresztő emberek.........vagy nekünk ......befellegzett. Kedves Jakab István.......hálás köszönet........Isten óvja Önt.......erőt , egészséget ....és Isten áldását kívánom Önnek ........további jó munkát. Szeretettel üdvözli Erdei Ilonka Ibolya.🌹

 • Judit Gombos
  Judit Gombos Před rokem +1

  Fantasztikus, köszönöm,!

 • Zsolt Nagy
  Zsolt Nagy Před 11 měsíci

  Nagyon Köszönjük!

 • Istvanne Varju
  Istvanne Varju Před rokem

  Nagyszerű gondolatok....e téren helyen vagyok.
  Regényt tudnék ìrni, sokat szövegelni, de nem teszem...
  2020 szeptemberétől óriàsi tapasztalattal rendelkezem.Belementem egy gócfeltàró vizsgàlatba.. ne tegyétek, ha nem ajarjàtok leròvidíteni èleteteket.
  Folyton azon filózom,hogy tudok kilèpni e gépezetből...élve!
  Köszönöm Istenem, hogy segítesz nekem..

 • Mária Vorosova
  Mária Vorosova Před rokem +1

  Ez hatalmas volt.

 • Lajos Zsigmond
  Lajos Zsigmond Před 11 měsíci

  Köszönöm ❤️😊🙂

 • Gabor Varga
  Gabor Varga Před rokem +10

  A csúcs az volt, hogy az eladósodásra azt mondták a tömegnek, hogy azért keletkezett mert túl jól éltünk...

 • Gloria
  Gloria Před rokem +5

  A magyar tud sporolni
  A magyar tudja,mit és hogy kell fözni a nehéz idökben
  😀😀😀

 • Hopp Győző
  Hopp Győző Před 5 měsíci

  a mindent másként tudás egyeteme :))

 • LÁSZLÓNÉ IMRE
  LÁSZLÓNÉ IMRE Před rokem +2

  Jakab Pisti, én éltem Kádár alatt és tudom, meg volt félemlítve a nép, ki KELLET vonulnia május elsején, nem önként mentünk!!! (iskolásként én is) Nem helyénvaló az "istenadata nép"-et degradálni!!! Nagyon-nagyon sokan - azok után ami történt!!! - nem mertek nyíltan szembeszállni! ...de tisztába voltak azzal, mi történik. Aztán kezdett a dolgozó ember is gyarapodni, lettek céljai, tudta, hogy el tudja tartani a családját, volt jövőképe, és már kevésbé fogalakozott a lázadás gondolatával.

 • Cseh Liz
  Cseh Liz Před rokem +4

  Koszonom az igaz szavakat,nagy batorsagra vall,hogy oszinten kimondja a tenyeket.Azt gondolom,hogy az eddigi civilizaciok/birodalmak azert szuntek meg mert az emberek egy csoportja Istennek kepzelte magat vagy meg nála is hatalmasabbnak es megprobalt Istent jatszani.Tudjuk Lucifer peldajan,hogy ez hova vezet bar O megkapta ezt a csodalatos bolygot mégis probal kitorni innen/a regi korokban es most is/.Nagyon orulok,hogy emlitette a tanzaniai elnököt /volt elnököt / ugyanis O volt,aki teszteltetett kulonbozo dolgokat/novenyek,allatok,meg az olajat is ha jol emlekszem/ es minden reagalt a tesztre tobbnyire pozitivan.A masik dolog,ami hozza kotheto,hogy visszautasitotta a BRI-it mondvan,hogy reszegnek kellene lennie ha egy ilyen dolgot alair 99 évre.Meghalt sajnos mert nem hagyta magat meglopatni/megvasarolni/.A problema az,hogy az egyeni erdekek a tarsadalom erdekei fole helyezkedtek.Kulcsfontossagu dolgokat nem szabad egyeni kezre adni.Egy orszag akkor teljesit jol,ha pezseg a gazdasag-a penz forog -vasarolnak,hasznaljak a kiepitett infrastruktúrát ha ez megreked akkor vége.Most lathatunk peldakat erre.Mar csak egy kerdes maradt:kinek/kiknek all erdekeben ez es miert???

 • Joker01R
  Joker01R Před rokem +3

  Drabik Jánossal egy hosszú interjút legysziii. Orosz ukrán háborúról. Stb vagy valami ilyesmit csak legyen 😁

 • dzsingiszkan1001
  dzsingiszkan1001 Před rokem +2

  Én az elnyomott munkás osztály tagja vagyok.Látom mit csinálnak a vezetőink,céges szinten...is!
  NEM TUDUNK ANNYIT KITERMELNI,MINT AMIT EZEK EL NE TUDNÁNAK LOPNI!

 • MultiArgosz
  MultiArgosz Před rokem +1

  A kisgömböc és lelkes csapata lölö, a kakadu road runner és a többi roganféle kiválóan értenek a zemberek meglopatásához.

 • Alexandr Melchior
  Alexandr Melchior Před rokem +10

  Bele szólok, bár nem kaptam mikrofont. Gondolkodjatok el azon amit most megírok nektek. Először biztos kiakadtok, de ha átgondoljátok megláthatjátok a kiutat. Minden gyarlóságunk két fő okra vezethető vissza és éppen ezekkel tudnak minket zsarolni. 1. Pénz. Igen, pénz és bármilyen más fizetőeszköz, még ha az csak kagyló is. Addig amíg munkádért fizetőeszközt fogadsz el, vagy adsz másoknak, feléleszted a különbségeket ember, és ember között. Most mondhatod, hogy a cserekereskedelem meg használhatatlan. Igen, de nem mondtam én, hogy legyen cserekereskedelem. Az sem kell. Dolgozz legjobb tudásod szerint ingyen önzetlenül, hogy te is ingyen megkaphasd mások munkáit. Étel, ház, stb. Most nekem estek, hogy ez a kommunizmus! Ha ideológiákat akarsz gyártani nevezd annak. De az ideológiák csak arra jók, hogy megosszák az embereket egymás ellen. 2. Ne legyen tulajdonod, semmilyen. A másik fő probléma amivel nagyon tudnak zsarolni, az a birtoklási vágyad. Birtokolni akarsz, s ezáltal uralkodni is. Ezek most biztos kiütik nálatok a biztosítékot, de nem ördögtől való gondolatok. Olvasgass utána Buddhánál, és Jézusnál, ők is miket mondtak már évezredekkel ezelőtt a tulajdonlásokról, fizetségekről. Az anyagi világ az emberi lét rákfenéje. Van másik út is, de annyira félrenevelték az emberiséget, hogy már elképzelni sem tudtok mást. Ezzel zsarolnak most titeket. Fogjátok mindeneteket odaadni nekik, csak hogy ne bántsanak. Nem bántó szándékkal írtam mindezeket, bocsánat ha megbántottam bárkit is, ő még nem érett meg a változásra. Mindenkinek maga kell rájönnie a változás mibenlétének értelmére. Szép napot

  • Alexandr Melchior
   Alexandr Melchior Před rokem +3

   @Willy A "teremtő" sokkal bölcsebb attól, mit írtál. Hogy Shakespearét idézzem szabadon, "Sokkal több van földön s égen, mintsem emberi elméd csak álmodni is képes." Az, hogy az amit írtál a véleményed ez is mutatja, hogy nagyon, nagyon sok mindent még nem értesz. De semmi gond. Éppen erről írtam. További szép napot.

  • Zsolt Nagy
   Zsolt Nagy Před rokem +1

   Mi lessz a naplopokkal?

  • Alexandr Melchior
   Alexandr Melchior Před rokem +2

   @Zsolt Nagy Hát igen, ez egy fontos kérdés. Sajnos mindent én sem tudok. Embernek maga kell eljusson egy bizonyos tudatállapothoz, hogy egy ilyen életet élhessen. De ez már oly részletekbe visz el, melyekre nem ez a megfelelő hely megbeszélni. S mivel mindenkinek maga kell eljutnia erre a szintre ezért nem is valósítható meg itt a földön valószínűleg.

 • Aurora Asztalos
  Aurora Asztalos Před rokem +2

  🙏⚓🌿🌹Köszönet !🌞

 • István Szíjj
  István Szíjj Před rokem +1

  Kedves Jakab István! Rendszeres nézője vagyok a VNTV videóknak, és mindig elkápráztat az a hihetetlenül sok aktív tudásod.
  Egy dologról még ez idáig nem hallottam, hogy beszéltél volna, pedig biztosan van tudomásod a témáról. Egyszer jó volna, ha ezt is kiveséznéd hasonló precizitással, mint ahogy a jelenlegi videóban is elhangoztak a dolgok.
  Ez pedig.
  Hova tűnt az egykori MSZMP hihetetlen mennyiségű vagyona, a temérdek sok pénz, az arany, és a gyémánt készletek. Azokat kik rabolták el bűnszövetkezetben, tán csak nem a vörös bárók, és a komprádor burzsoázia tagjai. Ők lettek az arisztokraták?
  Most meg rugóznak a Mészáros Lőrincen? Valójában Ő itt, Magyarországon munkahelyeket teremt, és az arisztokraták teremtenek munkahelyeket? Vagy már kint van az országunkból az a hatalmas vagyon "biztonságban"?
  No, erről is jó volna hallani, hogy a mérlegnek ne csak az egyik oldalát piszkáljuk.

 • Daredevil19790921
  Daredevil19790921 Před rokem +1

  A Mátrix című film jutott eszembe erről a monológról.

 • Balázs Varga
  Balázs Varga Před rokem +2

  Nincs elveszve semmi. Csak egy mustármagnyi hitetek legyen önönmagatokban. Az egyensúlyt nem lehet büntetlenül megbontani , ember erre amúgy sem képes.

 • Anikó Kovács
  Anikó Kovács Před 11 měsíci

  "Szeresd felebarátodat, mint magadat." (Mt 22,38-39)...
  Lsd feljebb a PETÍCIÓ!!!
  KIS LÉPÉSBEN ELŐRE!!! ❤️🇭🇺❤️

 • Erzsebet Hautau
  Erzsebet Hautau Před rokem +2

  KOSZONOM SZEPEN!☀️🙏❣️

 • Terepszemle
  Terepszemle Před rokem +11

  Köszönöm ❤️

 • Janos Szentpéteri
  Janos Szentpéteri Před rokem

  Kedves István! Nem az emberekkel volt van a gond.

 • N.Andrea V.Andris
  N.Andrea V.Andris Před rokem

  A bajok egyik forrása : Prédikátor 8:9 , Jeremiás 10:23 , Megoldás : Máté 6.33 ! Lukács 4:43 Csia Lajos ford . ,Új világ fordítás 2.) Szektákra valóban nincs szükség ( kat . prot .egyházak ), de gyülekezetre igen ( lásd pl. Cselekedetek 9:31 stb. ) Vajon melyik ma az igazi ?..mert megtalálható !

 • Gyula Fűri
  Gyula Fűri Před 11 měsíci

  Nagyon szép volt! Le a kalappal. Külön adást megérne h hogyan állították át a közgondolkodást, egy szerelmetes Istentől egy jutalmazó, büntető Istenképre. Pszcihopata isten-ember kapcsolat aztán tovább másolódott országhatárok nélkül és beleivódott az ember-ember kapcsolatba. Szóval vallás és tudomány együtt tagadták meg, csak másként, a szeretet szervező erejét, valóságát. Hogy a világ világos forrásból van alapvetően. Hogy az ember Istenember két okból: teremtő ereje van, képes a feltétel nélküli szeretet, és határtalanság felfogására. Jakab úr annyira fején találta a szöget a papok és az elmúlt 2 év dolgával. Bátyám lányának elsőáldozásos miséje volt. A pap olyan végül is a videó témájába vágó fájdalmas baromságokat mondott, amit most nem ismertetek. De szólt csoda Katalinunkról, akit úgy mutatott be mint az ellenszer feltalálója. Igen elsőáldozásos misén is. 🙂 És igen, az elmúlt 2 évben cserkész katonás jelleggel követelte h vegyék magukhoz az emberek ezt a védelmet. Jó szándékú, de nem tudja mit tesz valójában...

 • KI
  KI Před rokem +1

  Ma volt 21 éve Pearl Harbor II
  A szemfényvesztés napja.
  Innen indulunk.

 • Zoltán Szabó
  Zoltán Szabó Před rokem

  Néhány sor egy általam hitelesnek tartott angol tudós nemrégen megjelent cikkéből
  ('Így fognak csődbe vinni' - vissza angolra, aztán lehet keresni):
  "(Az év elején azt mondtam, hogy szerintem karácsonyig van időnk változtatni. Még mindig úgy gondolom, hogy ez így van).
  De sajnos attól tartok, hogy nem lesz igazi ellenállás.
  Túl sok a kollaboráns és nem vagyunk elegen.
  És sajnos túl sokan azok közül is, akik megértik a válságot, amivel szembenézünk, és a Nagy Újraindulás, a készpénz eltűnése, a digitális világ előretörése és a szociális hitelparadigma borzalmait, egyszerűen csak a fejüket rázzák, letelepednek a tévé elé, és nem tesznek semmit, hogy megállítsák."
  Mit gondolsz István, mi lehet az oka ennek? Természetesen az utolsó néhány sorra gondolok a kérdésemmel.
  Miért maradnak passzívak a történések lényegét megértő emberek is?
  Csak a félelem? Van-e még valami, ami lebénítja őket?

 • zahof adro
  zahof adro Před rokem +1

  Szeretem Jakab István szellemi és kommunikációs filozófiai szintjét. Végig hallgatam ☝️gyujtotam egy gyertyát néztem a sötétben tv nincsen nem nézek. Egy kérdés járt a fejemben hol van a jó? Mi folyik itt igazán mi a cél a végcél ☝️? Oshot idézem nem az ember a baj ha nem a gondolkodási alap romlott arra már nem lehet építeni. Csak ha alapig rombolsz, hogy új tiszta gondolataid legyenek cselekedeteid.

 • Ferencné Prágai
  Ferencné Prágai Před rokem

  Köszönöm!❤🤍💚

 • maria imre
  maria imre Před rokem +1

  Tokeletesen egyetertek Onnel!

 • B Lajos
  B Lajos Před rokem +9

  Ezekből hiányzik minden ami Emberré tette az Embert. Tehát érzelem nélküli, felelősséget sosem vállaló és teremtésre, alkotásra képtelenek. Viszont elmélyűket felturbózták. Megoldás csak a TUDATOSODÁS. Ez benne van a TEREMTÉSBEN. A HITÜNK AMELY MEGMENTI AZ EMBERISÉGET. Ök azért vannak. hogy MI fELÉBREDJÜNK. TISZTA TUDAT.

 • set Off
  set Off Před rokem +2

  Köszönöm !

 • Ferenc fónyad
  Ferenc fónyad Před rokem +3

  köszönet!